De ce sa oferi drept cadou o cana

Cand vine vorba sa alegem ce tip de cadou sa oferim devenim unii dintre cei mai confuzi oameni. Pana si persoanele pe care le cunoastem foarte bine se pare ca nu le stim asa cum credeam. Pare mai greu ca oricand sa asociezi un tip de cadou cu preferintele unei persoane. Asadar, cand mintea iti este mai lipsita de inspiratie ca oricand, poate ca ideea de a oferi o cana este cea salvatoare.

Desigur ca gusturile nu se discuta, dupa cum spune o vorba. Insa o cana are numeroase motive pentru care merita sa fie aleasa. Iata cum te poate convinge un astfel de cadou:

Are un pret rezonabil, accesibil chiar.

Partea si mai buna este sa afli ca la noi nu vii cu cana separat, platind imprimarea. Asadar nici nu trebuie sa te preocupe acest aspect. Per total, pretul este unul rezonabil si cu diversitatea de cani pe care o punem la dispozitie este de asemenea posibil ca oricine sa gaseasca aceasta idee de cadou ca fiind una incantatoare.

Se potriveste oricui.

Din fericire pentru cei care se gandesc la aceasta varianta, canile imprimate pot fi destinate a fi oferite unui cuplu, poate fi un cadou romantic, deci se preteaza unor momente diverse. Vei gasi pe pagina noastra categorii distincte pentru tipurile de cadouri, cat si pentru tipurile de ocazii, iar canile sunt mai mereu mentionate.

Poate fi personalizata.

Dupa cum se stie specificul nostru ca activitate se refera tocmai la personalizarea lucrurilor. Canile sunt cele care cunosc un stil versatil. Chiar si cand iti vei dori sa cumperi pentru propria casa un set de cani, este de preferat sa te orientezi spre altceva si nu acelasi stil clasic, comun, banal si mai ales simplu.

Sunt cu stil, cu personalitate si pot fi o amintire unica; o cana personalizata este fara doar si poate fara competitie fata de canile pe care le poti gasi oriunde in magazine fiind cadouri unice.

Este practica.

Oamenii pot fi pretentiosi, superstitiosi, insa cand vine vorba de o cana pur si simplu toata lumea apreciaza ideea. Fie ca este vorba de un vecin, ruda, prieten sau chiar membru de familie, o cana este un cadou bun pentru toata lumea. Pana la urma este si practica, cunoscand intrebuintare nu numai pentru cei care de regula servesc cafele.

Trebuie doar sa fii putin atent si sa alegi una care sa corespunda contextului. Spre exemplu daca o personalizezi, trebuie sa stii ca mesajul ales nu este unul la intamplare.

Daca nu te pricepi la cuvinte, atunci alege imprimarea unei fotografii care sa ramana o amintire. Mai mult decat atat, dispunem si de optiuni mai moderne. O cana termosensibila este un exemplu in acest sens. Acestea dezvaluie un mesaj pe cana, pe masura ce este umpluta cu lichid fierbinte si isi schimba culoarea.

Care este secretul canilor termosensibile? Acestea sunt tot din ceramica, insa sunt imbracate cu un strat termosensibil, un soi de glazura. Acesta este responsabil de efectul creat, cel de schimbare a partii cromatice, cand cana este folosita la temperatura mai ridicata. Asa cum  se gaseste si pe pagina noastra, iti recomandam sa intretii cana prin spalare manuala, pentru ca stratul de glazura sa fie cat mai rezistent pe termen lung.

O astfel de abordare va permite sa aduceti o nota de mister cadoului. Pentru ca pe masura ce cana isi schimba culoarea, poate scoate la iveala un anumit mesaj ce surprinde posesorul. Asadar, ceea ce la prima vedere este o cana, poate fi ulterior o surpriza realmente.

Scurta concluzie

Va invitam sa descoperiti in cadrul paginii noastre ghizbi.ro toate colectiile noastre de cani personalizate. Acestea se recomanda de la sine. Daca inca zaboviti asupra deciziei, atunci nu uitati ca obiectivul este sa oferiti ceva ar fi bine sa fie un obiect util, unul interesat si cu un design unic.

Înapoi la blog