Un cadou special pentru tine – personalizarea unor obiecte poate avea efectul scontat

Ideea de personalizare a unor lucruri nu este tocmai o nouate pe piață. Însă de când a apărut a făcut furori. Poate că de aceea tot mai mulți sunt în căutarea acestor tipuri de lucruri, în defavoarea simplității. Au devenit astfel cadouri inedite, un stil care denotă o mai mare atenție acordată unui obiect și implicit unui destinatar.

Până la urmă se și înțelege faptul că a primi un cadou personalizat este ceva măgulitor. Oricine s-ar simți coplesit de ideea că cel care a înmânat cadoul a urmat un curs dificil de selecție, s-a preocupat intens pentru a alege acel ceva deosebit. De aceea, vă punem la dispoziție lucruri dintre cele mai diverse care se pot personaliza, pot însufleți un decor. Iată și câteva recomandări:

  • Mizați pe ceva aparte. Dacă rama foto personalizată sau brelocul de chei par să fie deja idei clasice, încearcă altceva. Fiecare persoană în parte are anumite preferințe, hobby-uri și prin astfel de aspecte te poți gândi să corelezi alegerea unui cadou. Un set de halbe se pretează pentru un consumator de bere. Sunt un stil practic, se pot folosi, deci însă sunt și de pur decor dacă așa se dorește. Din ceramică, pentru a scoate în evidență și mai bine textul imprimat, o astfel de halbă este o idee originală.
  • Șortul de bucătarie. În primă fază te poți gândi că destinatarul tău trebuie să fie pasionat de gătit, de mediul din bucătarie. Poate fi vorba de un el sau o de o ea. În orice caz sună interesant. În varianta de șort alb poti alege un astfel de cadou și numai pentru o glumă. Îl poți personaliza cu un text haios și poți concepe o temă de amuzament cu care să îți surprinzi prietenul/prietena. Din aceeași poveste este și tocătorul ce poate fi și el personalizat.
  • Preș de ușă. Poate că un obiect ceva mai subestimat este chiar covorul ce se obisnuiește a fi așezat la intrarea în casă. Acesta este un prim salut dacă se poate spune astfel, o primă interacțiune cu oricine va trece pragul acelei case. Merită și el puțin personalitate, nu-i așa? Propunem că și acestea să fie obiecte pe care sa le poți alege personalizate. Tematica Insula Paradisului Nostru este una dintre cele mai apreciate. Un cadou ideal pentru familii, pentru cei care recent s-au mutat împreună, un astfel de preș va fi o încântare fără doar și poate.
  • Pentru colecționarii de amintiri, magneții de frigider rămân o încântare absolută. Culmea, cei care dețin astfel de obiecte cu cât au mai multe cu atat mai multe își doresc. Așadar, nu te sfii să alegi acești magneți ca pe o idee bună cu care să surprinzi pe cineva. Pe oricine, dacă ar fi să gândești profilul cadoului – se potrivește atat pentru el, cât și pentru ea.
  • Un puzzle cu o fotografie a cuplului, un glob cu fotografie sau o cravată sunt de asemenea idei năstrușnice și ceva diferit. La ghizbi.ro ne străduim să aducem un suflu nou unor lucruri utile, însă surprinzatoare în a deveni o idee de cadou. Tocmai astfel se poate câștiga simpatia destinatarului. Dar pentru a te mulțumi și pe tine pe deplin află prețurile noastre ce dovedesc că personalizarea unor obiecte este accesibilă și în egală măsură o atenție deosebită pentru că nimic din jurul tău să nu fie banal.

Astfel de idei fac parte din lista de oferte pe care o punem la dispoziție. Însă nu este sigura, ci acceptam orice idee ce vine din partea minților creative. Vă așteptăm în cadrul paginii noastre cu o selecție de produse încântătoare.

Înapoi la blog