Despre cum alegi cadoul personalizat, în pași raționali și tehnici

După cum bine știți, încercăm să definim într-o manieră complexă universul cadourilor. De aceea oferim nu doar idei inedite, ci și resursele pentru a putea obține un cadou reușit. Partea de personalizare a unui cadou, a unui obiect, o lași în seama noastră și totuși acel text sau imagine aleasă are nevoie de repere alese în funcție de preferințele tale.

Ce personalizăm și ce trebuie să alegi

După cum prezentăm și în cadrul paginii noastre, ghizbi.ro, există o paletă largă de opțiuni privind tipul de cadou, implicit de obiect personalizat. Unele dintre ele sunt chiar obiecte clasice am putea spune, însă datorită abordării cu un stil personalizat, capătă alte valențe și aprecieri desigur. Se pot alege căni, trofee, plachete, rame foto și multe altele.

În timp ce unele obiecte de acest gen propuse a fi un cadou potrivit sunt utile, altele au rol pur decorativ, amintind de o semnificație aparte, dată, zi, eveniment sau persoană. În orice caz, sunt tipuri de cadouri ce nu au cum să rateze în a impresiona. Așadar, alegi o cană sau de ce nu chiar un set de două căni personalizate pentru cei pe care îi știi mai practici din fire – întocmai pentru a demonstra utilitatea cadoului și faptul că viitorul posesor al acestora se va bucura de un lucru necesar în orice casă sau birou.

Vei alege o plachetă sau un trofeu pentru cel care sărbătorește o reușită, care dorește să marcheze acea zi în care a dobândit succesul, oricare ar fi acesta. Poate fi vorba de statut profesional însă asta nu te limitează în alegerea pe care o vei face.

Ramele foto le recomandăm mai cu seamă nostalgicilor, celor care apreciaza stilul clasic și prețuiesc astfel de amintiri printate. Există și o sumedenie de ocazii cu care poți personaliza o ramă, astfel că este acel tip de cadou versatil am putea spune.

Nu în cele din urmă, din această serie de cadouri personalizate nu vom omite ceea ce ține de tricouri. Sunt printre cele mai dorite astfel de alegeri. Pot fi desigur o variantă de cadou atât pentru cei tineri, cât și pentru destinatari la a doua tinerețe să spunem. Pot fi o idee adorabilă pentru un cerc de prieteni de asemenea.

Cum alegi varianta potrivită

În primul rând, ține cont de ocazie. Așa poți tria cu mult mai ușor ce tip de obiect să alegi. Am selectat pentru tine astfel de idei și le-am organizat pe categorii în cadrul site-ului. Vei găsi că ai la dispoziție opțiuni pentru un cadou potrivit cu ocazia nunții sau cu ocazia sărbătoririi unui anumit număr de ani de la căsătorie. Cadouri pentru cei mici, pentru cei mari, în funcție de interese sau de momente de tip sărbători, ai de unde alege.

În al doilea rând, stabilește un buget. Ar fi cazul unui efort, mai ales că un cadou este însăși expresia aprecierii față de o persoană. Ține cont că decât să alegi ceva nesemnificativ, mai bine nimic.

Cât despre personalizare, îți vom ghida pașii. În funcție de obiectul ales, ai șansa de a personaliza cu text, imagine sau ambele, pe față sau verso sau ambele. Alege inspirat!

Ține cont ca îți oferim șansa unei personalizări gratuite. Poți compara optiuni ale aceluiași produs cu diferite tipuri de personalizare. Ai nevoie însă de calitate a imaginii selectate, de un text scurt, concis și sugestiv. Daca alegi un font mic și o culoare deschisă, fundalul ar trebui să fie neutru sau întocmai opus din punct de vedere cromatic. Ține cont că imprimarea ar putea să minimalizeze efectul sau intensitatea tonului ales.

Menționează-ne orice tip de observație și nu uita că îți punem la dispoziție și ambalarea cadoului, la cerere. Iar povestea cadoului nu se oprește aici. Oferă-l cu atenție și bucură-te de reacții!

Înapoi la blog