Cadouri personalizate pentru cupluri – cu ce îți surprinzi jumătatea

Pentru cei care doresc să își surprindă partenerul sau partenera cu un cadou inedit ar putea în egală măsură să se bucure la rându-i de o atenție. Cadourile în set, pentru  cupluri, sunt din ce în ce mai populare. Acestea pot fi romantice, sunt intenționate să încânte pe ambii parteneri, să arate unitatea și nimic nu pare mai încântător când vezi că amândoi împărtașeșc același stil.

Alegerea unui cadou pentru cuplu ar trebui să fie una ușoară, dacă acest gest este făcut de către unul dintre cei doi. Adică din dorința de a-i arăta apreciere și de a-l/a o surprinde se va alege un cadou de tip set ce de altfel vine cu o variantă pentru ambele părți. De asemenea, un astfel de cadou este potrivit de ales pentru cei care se căsătoresc, la o aniversare a unui cuplu, de ce nu. Cu alte cuvinte, poate fi o opțiune pentru cei care participă la un eveniment ce este despre cei doi.

Cadouri pentru cupluri pe care ți le recomandăm

După cum bine știu cei care au descoperit colecțiile noastre de cadouri dispunem și de opțiuni pentru cupluri. Acestea sunt acele cadouri romantice, regăsite în această categorie pe site. Sunt de asemenea și personalizate, acele cadouri ce permit ca amprenta personală să fie un element ce face cadoul să fie original.

Cadourile pentru cuplu cunosc variante multiple. Noi îți recomandăm:

  • Un set de perne MR. RIGHT & MRS. ALWAYS RIGHT. Acestea sunt albe, clasice, perne de decor. Pot trona în mod absolut interesant pe pat și prin imprimarea specifică cu text și imagine, cu numele fiecăruia, acestea sunt un element de design și totodată o idee amuzantă pusă în temă despre stilul celor doi.Aceeași idee poate cunoaște imprimări variate. Uneori o imagine face cât o mie de cuvinte, astfel că aceste perne pot fi doar cu numele destinatarului și o imagine amuzantă, ce se presupune că descrie pe cei doi.
  • Trofeul dragostei. Pentru cei romantici, cei care preferă să marcheze iubirea lor și poate o aniversare, încă una adăugată unei istorii amoroase, un trofeu este o idee măgulitoare. Acesta poate fi din plexiglas, în forme diferite poate chiar semnificând anii de relație. Poate fi personalizat, cu un text interesant, cu simboluri și astfel el devine să spunem o declarație de dragoste.
  • Cănile personalizate. Acestea sunt practice, un tip de cadou destul de popular și versatile, asta pentru că se potrivește oricui, oricărei clase de persoane. Dacă alegi două care să fie personalizate la fel creezi un set de căni, pentru el și ea. Mutarea în casă nouă sau mutarea împreună implică nevoia de obiecte personale, deci iată o idee bună de a marca și romantismul din această poveste.Cănile personalizate pot fi realizate în fel și chip, astfel că se poate alege un text sau imagine ori ambele, dupa bunul plac.
  • Magneții de frigider – aceștia sunt de asemenea personalizați și de regulă ține de fotografia cuplului. Sunt cei care tronează pe frigider și fac ca bucătăria însăși să devină un loc mai primitor. Îi furi un zâmbet în fiecare zi când privește fotografia aceea, astfel că aceste obiecte sunt populare. Aceștia se imprimă pe toată suprafața și sunt de dimensiuni mici.

Astfel de idei pot fi un punct de plecare. Poate că tricourile personalizate pe care să le purtați amândoi, cu texte sugestive, pare a fi mai degrabă ceea ce vă place. Și acestea se pot regăsi în colecțiile noastre de cadouri. Cert este că esența acestor cadouri personalizate este despre un manifest de iubire.

Înapoi la blog