Cum să îți surprinzi persoana dragă de Valentine's Day?

Ziua Îndrăgostiților cunoscută și sub denumirea de Valentine's Day a luat naștere în urma unei legende care a devenit foarte populară de-a lungul timpului. Se spune că Sfântul Valentin era salvatorul îndrăgostiților, el fiind cel care oficia căsătorii în secret, în perioada împăratului Claudius al II-lea, care interzicea pe atunci oficierea legaturilor cuplurilor, în așa fel încât să îi poată recruta pe bărbați în serviciile militare.

În prezent, Valentine's Day este sărbătorit în întreaga lume, iar îndrăgostiții se folosesc de acest prilej pentru a-și face diverse declarații de dragoste și pentru a-și oferi unii altora cadouri romantice.

Cu toate că această sărbătoare este adesea blamată pentru faptul că pune accentul exagerat pe partea de marketing, iar dragostea poate fi demonstrată în acea zi doar cu ajutorul cadourilor, îndrăgostiții nu se pot abține în a nu-și exprima sentimentele la cel mai înalt nivel în această zi. Bineînteles că din acest fapt iau naștere și așteptările partenerului, care nu își dorește să primească ceva mai pretențios, ci un mic dar care să marcheze acea zi ca fiind unică și diferită de celelalte. Așadar, bărbatul care oferă frecvent câte o floare iubitei sale, de Ziua Îndrăgostiților va trebui să se prezinte la ușa ei cu un buchet.

Nici pentru femei această munca nu este foarte ușoară. Găsirea unor cadouri iubit perfecte pentru această zi poate constitui un motiv de stres, deoarece e foarte dificil să crezi că vreun cadou se poate ridica la nivelul partenerului de lângă tine.

Cadorile personalizate de Valentine's Day

Într-o lume în care a devenit tot mai greu să alegi un cadou potrivit și care să surprindă cu adevărat destinatarul, a luat naștere un nou concept care a câștigat o popularitate însemnată – cadourile personalizate. Avantajul unui cadou personalizat este redat, în primul rând de nota de originalitate adusă; aceasta poate fi definită de creativitatea celui care dăruiește sau de opțiunile multiple existente în acest sens.

Sărbătoarea care celebreaza dragostea a devenit unul din momentele preferate pentru vânătorii de cadouri să opteze pentru serviciile de personalizare. Această categorie a devenit favorită, deoarece nu implica niște costuri uriașe, iar efectul de a surprinde partenerul reușeste pe deplin. Destinatarul cadoului va fi absolut impresionat de mesajul pe care obiectul primit îl va ascunde. De pildă, cei care optează pentru o cană sau o pernă, le vor putea personaliza cu un text haios, o declarație de dragoste sau cu o poza.

Semnificația unui asemenea dar este una foarte mare, astfel că destinatarul va fi emoționat de atenția și originalitatea cadoului. Mulți sunt de părere că alegerea unui cadou personalizat ar putea implica un efort suplimentar, acela de a te strădui să cauți un mesaj care să impresioneze. Ei bine, află că nu este nicidecum așa, deoarece chiar și un simplu „te iubesc” poate ascunde o încărcătură emoțională foarte mare.

Ceea ce mai aduce în plus categoria de cadouri personalizate este aceea că reunește  caracterul practic al unui obiect cu surpriza redată de nota originală personalizată. Așadar, dacă îți dorești să ieși din convențional și să nu riști să oferi un cadou ce deja l-a mai primit persoana de lângă tine, optează pentru ceva original, completat de o idee creativă care să îți aparțină.

Ghizbi îți este alături în această provocare cu nenumărate idei și o colecție întreagă de cadouri care sunt gata a fi personalizate pentru persoana dragă. Inspira-te din opțiunile disponibile în cadrul paginii online pentru a-ți crea o imagine de ansamblu și fă alegerea cea mai bună spre final!

Înapoi la blog