Se apropie Ziua Îndrăgostiților – ce cadouri sunt potrivite pentru sărbătoarea iubirii

Deși abia ce au trecut sărbătorile de iarnă, încep pregătirile pentru sărbătorile care celebrează iubirea. Dacă nu sunteți adepții Valentines Day, atunci în mod cert Dragobetele este ziua în care cuplul își manifestă încă o dată iubirea ce îi leagă. Așadar, iată un alt motiv pentru care există intensa preocupare pentru cadourile oportune.

Pentru cei interesați am pregătit o selecție de cadouri ziua îndrăgostiților. Desigur că mizăm din nou pe acele cadouri personalizate, întrucât sunt cele care surprind plăcut și nu au nevoie de mai mult pentru a fi apreciate.

Cadourile romantice

Se spune că nu trebuie să existe un motiv sau o ocazie specială pentru a oferi partenerului/partenerei un cadou romantic. Acesta nu trebuie să însemne neapărat ceva scump, de ordinul bijuteriilor prețioase, cosmetice sau clasice idei – produse personale, articole vestimentare etc. Un cadou romantic spune mai multe despre cei doi, începând cu cât de bine se cunosc.

Pentru cei care recent s-au mutat împreună acum este și ocazia perfectă pentru a alege acele cadouri ce amintesc de viața în doi – rame foto, set de fețe de perne, cu text sau imagine personalizată. Pentru cei care doresc să iasă din obișnuit, dar totodată să impresioneze pe partener, pot măguli cu un trofeu din plexiglas, cu text ales cât mai corespunzator cu ceea ce ar dori să exprime.

Un cadou cât o mie de cuvinte

Orice ai alege – și vei găsi în cadrul paginii noastre ghizbi.ro numeroase idei – trebuie să ții cont de faptul că un cadou nu este o obligație. În plus, ai dori să fie de efect și să surprinzi. Nimic nu se compară cu zâmbetul de mulțumire al partenerului când primește acel ceva ce îi place. Se spune că un cadou trebuie să fie expresiv, așa cum poate o mie de cuvinte l-ar descrie. Deci, ce ți se pare potrivit?

Cadouri personalizate

Cadourile personalizate au fost mereu o idee bună pentru că sunt măgulitoare.

Acestea sunt un soi de mărturie a iubirii ce o porți, a respectului față de partener. Așadar ca o dovadă a efortului și atenției tale de a alege un cadou inspirat, personalizarea va oferi cadoului un alt sens. Ai putea alege ceva ce știi că și-ar dori sau ar utiliza, cum sunt seturile de căni personalizate. Iar pentru cei care au înclinație pentru decorul interior, pentru amenajare, un set de perne ar putea surprinde și cu elementul practic, dar și cu cel amuzant când pe acestea troneaza un mesaj drăguț.

Cadouri memorabile

Considerând că în zilele noastre totul este digitalizat, s-ar putea ca partenerul să fie plăcut surprins de o scrisoare de dragoste, redactată de mână, de un set de instrumente de scris sau de acele accesorii de birou ce denotă eleganță.

La polul opus ai putea gândi să îi faci partenerului, respectiv partenerei o escapadă. Printe cele mai îndrăgite experiențe se numară desigur vacanțele, fie ele și scurte, de un weekend. O cină în doi, bilete la un concert, o mini vacanță în alt oraș sau în zone turistice sunt doar câteva idei apreciate îndeosebi de aventurieri.

Ce să nu alegi!

Despre sfaturi și ce este potrivit să alegi vei auzi multe. Însă prea puțini îți oferă un reper despre ce să nu alegi. Preferă să nu alegi parfumuri sau cosmetice, o alegere mult prea personală. Riscul este destul de mare să nu nimerești mărimea potrivită la anumite articole vestimentare sau la încalțăminte. Iar dacă mergi pe ideea îndrăzneață de lenjerie intimă trebuie să te interesezi destul de mult despre mărimi și tipuri de lenjerii pentru a alege corect.

Nu alege flori pentru el, nu alege torturi pentru ea, uită de card de cumpărături sau de vouchere, preferă să nu alegi un set cu produse de bărbierit pentru el, cum nici pentru ea nu este tocmai inspirat să alegi ceva din gama aparatelor de coafat. Acum este mai degrabă timpul să scoți la iveală stilul romantic; când nu știi ce să alegi, te așteptăm la Ghizbi!

Înapoi la blog