De ce să oferim cadouri?

Orice om se bucură atunci când primește un cadou. Acesta este un simbol de recunoștință, iubire, respect sau bucurie împărtășită. De asemenea nu există moment nepotrivit pentru a face un cadou cuiva. Chiar dacă nu este o sărbătoare specială, poți să alegi să dăruiești ceva unei persoane pe care o stimezi, pe care o iubești sau pe care vrei să o răsplătești pentru ceva ce a făcut bine.

Situații potrivite pentru a dărui

Cadourile sunt sursa de energie bună, de amuzament și de bună dispoziție. În funcție de nevoile și de tipul de relație, poți să alegi să faci un cadou în mod diferit.

De exemplu, este bine să faci un cadou persoanei iubite atunci când sunteți singuri și vrei să o/îl impresionezi cu ceva ce este de suflet.

Dacă ești la serviciu poți să oferi colegului sau șefului tău un cadou personalizat în funcție de situația concretă. Să spunem că tocmai s-a încheiat un proiect de succes și subalternii tăi au muncit mult pentru această reușită. Unul dintre ei s-a remarcat prin munca depusă. A face un cadou prin care să fie recunoscută munca sa este un moment de sărbătoare alături de toți colegii lui. De aceea este potrivit să primească acest cadou de față cu ei și să aibă parte de bucurie împărtășită cu grupul pe care îl reprezintă sau din care face parte.

Cadouri personalizate

O variantă de cadou apreciată este cea a cadourilor personalizate. Acest tip de cadou aduce o stimă de sine crescută, bucurie și mândrie pentru faptul că a fost depusă muncă specială pentru crearea lui.

Un cadou personalizat poate să fie format din:

  • Un obiect personalizat cu scris specific situației și persoanei
  • Un obiect personalizat cu o poză
  • Combinația dintre cele două în forme diverse.

Exemple de astfel de obiecte pe care le poți dărui sunt: cănile, fețele de pernă, tricourile personalizate, obiectele de scris, trofeele și plachetele, ramele, suporturile de cărți de vizită sau agendele.

Cadourile personalizate oferă un plus de valoare cadoului simplu pentru că exprimă grija, dorința de a pune în valoare persoana care primește, gând și atenție specială pentru ceea ce este dăruit.

Să facem cadouri?

Întotdeauna este un gest frumos să faci un cadou. Orice motiv există pentru a face un cadou, este bine ca el să fie urmat și îndeplinit. Fericirea  pe care o oferi atunci când dai ceva unui om important pentru tine este dublată de ceea ce simți tu atunci când primești răspunsul său.

Dacă vrei să găsești o variantă de cadouri personalizate cu suflet, poți să vizitezi site-ul nostru - www.ghizbi.ro și să cauți ceea ce ți se potrivește mai bine. La noi găsești și idei de cadou la care poate nu te-ai mai gândit înainte și să personalizezi inedit ceea ce vrei. Poți să cercetezi și fiecare categorie de produse, unde poți să vezi diferite obiecte pe care le poți face cadou diverselor persoane sau situații, sărbători sau evenimente speciale pe care le poți întâlni.

Înapoi la blog