Alege cadoul potrivit in functie de zodie

Diversele ocazii in care poti darui cuiva apropiat un cadou nu ar trebui pierdute. Chiar daca acestea presupun un oarecare efort din partea ta, nu ar trebui sa ii privezi pe cei dragi de la o asemenea bucurie - nu cand ai la dispozitie atat de multe optiuni de cadouri. O varianta de a te orienta mai usor este de a-l alege dupa zodia sa. Iata mai jos cateva informatii ce iti vor fi de folos!

Berbec

Daca misiunea ta este sa daruiesti o atentie unei persoane in zodia Berbec, atunci trebuie sa stii ca de obicei aceste persoane sunt destul de dificil de impresionat. Un oarecare cadou nu va fi prea eficient in a atrage atentia destinatarului. De preferat este sa inclini spre ceva colorat, personalizat sau spre o experienta interesanta.

Taur

In general aceasta categorie apreciaza atentiile ce sunt caracterizate de un stil elegant, dar au si un simt al umorului dezvoltat. Deci diverse tipuri de cadouri personalizate intr-un stil amuzant sunt mereu o solutie. Te poti orienta si dupa rame si tablouri cu poze caraghioase, dar poti merge si pe ideea de apreciere, astfel ca un cadrul cu tine si prietenul/prietena ta este de asemenea o optiune.

Gemeni

Orice este nou si la moda va fi bine primit de cei cu aceasta zodie. Desigur ca asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa fie ceva scump sau inaccesibil. Ai in vedere totusi ca gemenii obisnuiesc sa se laude in jur cu ceea ce primesc.

Rac

Pentru a impresiona un rac, nu te limita la obisnuit. Extinde-ti orizonturile si opteaza pentru ideile nastrusnice pe care le ai, in masura in care iti permite bugetul. Atunci cand nici nu iti permite timpul si nici nu manifesti prea mult interes fata de asta, un tablou expresiv poate reprezenta raspunsul de care ai nevoie.

Leu

Senin si extrovertit, poti atrage de partea ta un leu printr-un accesoriu vestimentar, spre exemplu. De asemenea, poti lua in considerare si achizitionarea unui obiect practic, de care s-ar putea folosi.

Fecioara

De obicei responsabila si amabila, fecioara este atrasa de obictele ce reprezinta un ajutor in eficienta optima vizavi de indeplinirea sarcinilor diverse. Atat articolele pentru birou, cat si cele cosmetice sunt optiuni de avut in vedere.

Balanta

O fire ce prefera armonia si linistea, balanta va fi sigur multumita daca ii vei oferi un set de lumanari parfumate, ciocolata sau alte astfel de atentii.

Scorpion

In acest caz, misterul este incitant si de dorit. Ambalarea strategica a cadoului te poate ajuta sa starnesti interesul aprins al celui ce il va primi. Ai grija insa ca in aceeasi masura acesta poate fi emotional, deci mentine o limita in cazul in care vrei sa oferi ceva special, dar fara sa atingi o latura sensibila in acest fel.

Sagetator

Din fire persoane energetice, sagetatorii sunt interesati de aventura, de lucrurile spontane. Asadar, daca esti in lipsa de idei a-i putea sa iei in considerare o astfel de optiune. Referitor la obiecte, gasesti pe site-ul nostru ghizbi.ro cateva idei care ar putea sa le starneasca interesul.

Capricorn

Probabil deja stii ca cel ce va primi cadoul este o persoana cu personalitate puternica, dar totodata cu un caracter linistit. Agitatia nu se numara printre lucrurile ce ii plac, deci poti avea in vedere o experienta altfel precum o plimbare organizata intr-un colt de natura. Nici lucrurile materiale nu sunt insa de exclus. Obiectele decorative sunt o optiune de cadou spre care te poti orienta.

Varsator

De prefert este sa te indrepti catre un cadou material pentru ca varsatorii nu accepta constrangeri si nici nu sunt foarte entuziasmati de surprizele prea fastuoase.

Pesti

Este fara indoiala zodia care adora articolele ce au fost create in mod deosebit pentru ei. Astfel, poti alege sa le oferi cadouri personalizate, insa si diverse obiecte decorative - sunt si firi artistice.

Înapoi la blog