Doresti sa alegi un tricou personalizat? Iata ce trebuie sa stii

Tricourile personalizate au fost mereu o alegere populara in randul celor care sunt interesati sa surprinda cu alegerea facuta. Un tricou personalizat are si sanse de a iesi in evidenta, este un look captivant, cunoaste numeroase abordari ca stil si mesaj transmis, deci per total inseamna si sansa de a alege ceva unic.

Printr-un mix de elemente ce definesc tricourile personalizate, acestea sunt in fapt o idee clasica, insa adusa la un alt rang. Pana la urma ideea de a oferi in dar un articol vestimentar de tip tricou nu este o noutate. Ce este insa inedit se refera la cum arata si ce exprima cadoul in sine, tricoul ales.

Pentru cei care doresc sa faca o astfel de alegere, prezentam cateva dintre motivele pentru care un astfel de cadou este o idee buna:

Pot fi unisex

In cadrul paginii noastre se poate observa ca dispunem de tricouri separat alese, pentru barbati si femei. Astfel, tintim spre a oferi solutii cat mai personalizate, ce scot in evidenta preocuparea pe care o manifesti cand esti in cautarea unui cadou interesant.

Tricourile, in general sunt un teren neutru, daca este sa gandim la partea de stil si de abordare. Pot fi oferite fetelor tinere, domnisoarelor, doamnelor si respectiv baietilor sau barbatilor. Asadar se preteaza a fi alese in numeroase situatii, ceea ce multumeste cu atat mai mult.

Accesibile

Trebuie mentionat ca in cazul nostru nu trebuie sa dispui de un tricou si noi ne vom ocupa numai de imprimare. Practic alegi totul la pachet. Cu toate acestea, preturile nu sunt exagerate, ci chiar rezonabile.

Daca ne gandim in amanunt, un astfel de cadou va implica in primul rand un obiect practic, un articol vestimentar, completat in mod placut de un design aparte. Ai dublu castig sa spunem, drept pentru care pretul unui astfel de tricou se considera a fi unul accesibil.

Numeroase tipuri de imprimari

Asa cum se poate observa si pe pagina noastra, la plasarea comenzii solicitam informatii despre marime si tipul de imprimare. Se poate alege dupa bunul plac, mentionand in caseta specifica. Unele tricouri pot fi simple, cu un mesaj, altele cu mesaj si o imagine. De asemenea, textul poate fi plasat central sau in orice fel dorit. Spre exemplu, la optiunea de tricou pentru gravide, un text de genul „baby loading” va fi imprimat in partea de jos, pentru ca la purtare sa fie fix in zona abdomenului.

De asemenea, culoarea imprimarii difera. Va putea fi si un text colorat, daca asta va pune si mai mult in evidenta ideea transmisa sau daca o nuanta anume este preferata de catre destinatar. In orice caz, tricoul va fi clasic alb, iar orice tip de imprimare facuta va fi un contrast creat ce automat iese in evidenta in cele mai mici detalii.

Un cadou cu mesaj

Spre deosebire de acele cadouri clasice ce vin insotite de mesaje cu urari de bine, in cazul unui tricou personalizat alte mesaje sau cuvinte sunt de prisos. Exprimi mai multe prin insusi cadoul ales, iar zambetul de satisfactie, de admiratie si multumire al destinatarului nu are cum sa intarzie sa apara. Acesta va aprecia ideea, cadoul, efortul tau si modul in care potrivesti ceva specific lui cu un cadou practic in egala masura.

Un cadou ce nu se uita

O idee memorabila este tocmai imprimarea unui mesaj sau a unei imagini. Tricoul in egala masura este calitativ, din bumbac, deci va fi pe termen lung un articol vestimentar numai bun de purtat si de pastrat cu atentie si drag.

Pentru a descoperi intreaga colectie de tricouri personalizate sau alte cadouri personalizate te asteptam in cadrul paginii noastre, ghizbi.ro.

Înapoi la blog