Idei de cadouri pentru fete: daruri pentru majorat, absolvire si alte ocazii - ghizbi.ro

Idei de cadouri pentru fete: daruri pentru majorat, absolvire si alte ocazii

Alegerea unor cadouri pentru persoanele dragi nouă poate fi o misiune (aproape!) imposibilă. Mai ales dacă darurile le sunt adresate fetelor, mai pretențioase din fire, goana după cadoul perfect îți poate aduce răbdarea la cote maxime! De aceea, noi îți propunem o serie de idei de cadouri pentru fete. În acest articol îți oferim sugestii potrivite pentru majorat, absolvire și alte ocazii importante pentru orice fată aflată a vârsta adolescenței.

Idei de cadouri de majorat 

Florile, accesoriile din gama de lux sau un tort de dimensiuni impresionate sunt câteva dintre darurile pe care le oferim, adesea, tinerelor atunci când împlinesc 18 ani. Totuși, dacă vrei să dai dovadă de implicare și de originalitate, adoptă o altă strategie și orientează-te către varianta ”out of the box”: cadourile personalizate. De exemplu, un trofeu din plexiglas care să reprezinte vârsta majoratului este o variantă cât se poate de creativă și de accesibilă. Marchează acest moment important pentru sărbătorită cu un cadou demn de orice campion care a trecut prin peripețiile vieții timp de 18 ani!

La fel de potrivit pentru o astfel de ocazie este să îi dăruiești o ramă foto personalizată. Aceasta poate fi un cadou de sine stătător sau poate completa un alt dar la care te-ai gândit deja. 

Idei de cadouri de absolvire 

Absolvirea liceului sau a facultății sunt două etape importante pentru orice adolescentă. Așadar, dacă ai o cunoștință pe care vrei să o feliciți cu această ocazie, trebuie să alegi un cadou inspirat. Ce spui să optezi pentru o plachetă elegantă din plexiglas, cu un mesaj sugestiv? 

De asemenea, îi poți oferi și un set de instrumente de scris personalizate, gravate cu numele său și cu profesia pentru care se pregătește. 

Idei de cadouri de Craciun 

Craciunul este o sarbatoare speciala pentru majoritatea dintre noi, iar cadourile de sub brad au devenit deja o tradiție în foarte multe dintre țările lumii. Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru fete pe care să le poți dărui cu această ocazie, îți propunem un set de două perne cu personajele îngrăgite din ”Angry Birds”. Urează ”Crăciun fericit!” într-o manieră creativă și originală!

 Un alt accesoriu interesant care poate completa decorul de Crăciun este o plachetă cu tematică de sezon. Iată unul dintre modelele pe care le putem crea pentru tine:

Idei de cadouri pentru fete de Ziua Copilului 

Îți dorești să îți suprinzi copilul cu un dar unic de 1 iunie? Alege plachetele noastre din plexiglas, un cadou cu adevărat deosebit. Noi îți putem oferi ajutor și în realizarea mesajului pe care îl vom grava, dacă nu ai destulă inspirație. Iată un model de plachetă pe care am realizat-o:

Sperăm că aceste idei de cadouri pentru fete sunt ceea ce cauți. În magazinul nostru online îți oferim o gamă variată de daruri, pentru orice ocazie!

Înapoi la blog