Idei de cadouri pentru nași - Ce le oferi în dar după nuntă, botez sau băița bebelușului - ghizbi.ro

Idei de cadouri pentru nași - Ce le oferi în dar după nuntă, botez sau băița bebelușului

Se spune că nașii sunt familia pe care ne-o alegem. Ei sunt cei la care apelăm atunci când avem nevoie de un sfat, cei pe care contăm la greu și care ne îndrumă la început de drum în cuplu. Mulți își aleg nașii de cununie dintre nașii lor de botez. Alții îi caută în rândul prietenilor sau al cunoștințelor. Indiferent de opțiune, cuplul are un mare respect pentru nași, respect pe care îl arată prin vizite în momente speciale, prin intermediul ploconului nașilor sau fiindu-le aproape.

Alegerea nașilor vine cu multe emoții, iar în funcție de eveniment, sunt mai multe tradiții și obiceiuri. Printre acestea se numără și dăruirea unor cadouri sau mesaje de mulțumire pentru nași. Probabil v-ați gândit la multe variante, dar vreți să aflați câteva de idei de cadouri pentru nași. V-am pregătit mai multe opțiuni, în funcție de eveniment și de context.

Nașii, părinții noștri spirituali

Nașii sunt părinții noștri spirituali, de aceea ei sunt de obicei mai în vârstă, și prin urmare cu mai multe experiențe de viață, adesea jucând un rol de consiliere și de sprijin la nevoie. În cadrul nunții sau al botezului ei au un rol important, fiind implicați în cadrul ritualurilor.

Vor fi mai multe ocazii în care vă veți întâlni și în care vă veți arăta prețuirea pentru ei. Unele dintre acestea sunt chiar atunci când le puneți întrebarea: „Vreți să fiți nașii noștri?” În acest caz trebuie să vă gândiți la un mesaj frumos, alături de un tort, o sticlă de șampanie fină și un buchet de flori. Dar toate acestea vor putea fi personalizate în funcție de eveniment: fie după nuntă, după botez, după băița bebelușului sau cu multe alte ocazii.

Idei de cadouri pentru nași - dar oferit după nuntă

Să spunem că nunta s-a terminat și voi ați rămas cu multe amintiri frumoase. Ați râs, ați dansat, ați făcut multe fotografii și nașii, alături de părinți și prieteni, v-au fost alături. După nuntă totul va fi mai liniștit, veți fi scăpat de presiunea organizării acestui minunat eveniment și probabil veți dori să le arătați nașilor că apreciați că v-au ajutat atât la ritualurile de la biserică, cât și la tradițiile. Iată câteva idei de unde puteți să vă inspirați.

 • Cadouri personalizate. Atunci când primim cadouri ne simțim mai bine dacă știm că cineva a investit timp. La fel este și cu cadourile personalizate. Puteți să le luați nașilor un dar pe care l-ați ales cu grijă și pe care l-ați adaptat astfel încât să li se potrivească doar lor. Puteți să le luați o ramă foto pe care să scrieți ceva drag vouă, și căreia să-i atașați o frumoasă fotografie din ziua nunții. Sau poate fi o fotografie de la ședința foto de după nuntă pe care ați făcut-o împreună.
 • O vacanță. Dacă știți că nașii voștri sunt pasionați de călătorii, ce idee mai bună decât să le rezervați o cameră frumoasă de hotel într-un oraș european, dar și bilete de avion? Dar poate nu ar fi rău să le spuneți despre planul vostru înainte de-a cumpăra biletele ca să vă asigurați că pot să aibă concedii în acea perioadă. Sau poate vă gândiți la un city break, iar atunci ar putea să fie chiar o supriză în adevăratul sens al cuvântului.
 • Accesorii pentru călătorii. Dacă totuși decideți că nu îi trimiteți într-o călătorie, dar vreți să aibă cele mai durabile accesorii care să-i ajute la plimbările lor, puteți să le luați un set de trolere sau de rucsacuri. De asemenea, poate nașii sunt amatori de drumeții. În acest caz vă puteți orienta către accesorii de munte - un cort sau rucsacuri.
 • Un aparat de cafea. Dacă vreți ca diminețile nașilor voștri să înceapă mai ușor și să se gândească cu drag la voi, puteți să le dăruiți un aparat automat de preparat cafeaua. Majoritatea au și sisteme de spumare a laptelui, ceea ce le va plăcea și mai mult. Alături de un espressor scrieți-le și un mesaj de mulțumire nașilor de cununie. Un gest mic ca acesta îi va încânta cu siguranță.

Idei de cadouri pentru nași - dar oferit după botez

Botezul este evenimentul care îl va face pe micuțul vostru să intre în lumea creștinilor. Este un moment de fericire și celebrare a noului membru al familiei voastre, eveniment unde nașii vor juca, de asemenea, un rol important.

Nașii au numeroase îndatoriri, atât înainte, cât și după botez. Printre acestea se numără achiziționare trusoul bebelușului, a lumânării pentru botez, a stabilirii alături de preot ce obiecte sunt necesare pentru slujba de botez, dar și să discute cu voi despre organizarea botezului. Nașii, sunt de asemenea, implicați în educația și în viața spirituală a copilului vostru. tocmai de aceea este frumos să luați câteva cadouri de botez nașilor, dar să le și arătați cât de mult îi prețuiți, printr-un mesaj de mulțumire pentru nașii de botez.

 • Cea mai bună idee este cea a unui mesaj personalizat, însoțit de o fotografie cu micuțul sau micuța voastră, sau cu nașii alături de cel mic sau cea mică. Peste ani și ani, rama personalizată va rămâne amintire a gratitudinii voastre. Iată ce alte daruri le mai puteți oferi.
 • Un tablou. Arta, fie ea contemporană sau clasică, este apreciată de cunoscători. Dacă nașii voștri sunt pasionați de artă, le puteți lua un tablou dela un artist român. Veți susține astfel arta mioritică și veți ieși în evidență cu un cadou atât de frumos. Sunt mulți artiști care fac tablouri după fotografii. Puteți să apelați la un astfel de serviciu rezultatul îi va impresiona pe nași, fiind potrivit drept cadou pentru nașii de botez.
 • O statuetă. Statuetele din bronz sunt atemporale și se numără printre ideile de cadou de botez pe care le puteți lua nașilor și care vor fi cu siguranță apreciate. Ele vor sta la loc de cinste fie în bibliotecă, fie pe birou, dacă sunt combinate cu un ceas elegant. Acesta le va aminti nașilor că timpul este important și că cel mic va crește repede și frumos dacă va fi ghidat cu înțelepciune și cu multă dragoste.

Idei de cadouri pentru nași - dar oferit după băița bebelușului

Nașterea unui copil este prilej de bucurie și de celebrare. Dar primele săptămâni alături de bebeluș sunt cu siguranță și cele mai provocatoare. După venirea de la spital, bebelușul va face baia tradițională, ocazie cu care nașii vor fi prezenți. Fiind mai experimentați, ei vă vor îndruma și vor da sfaturi despre cum să-l îmbăiați pe micuț în fiecare seară.

Iată ce daruri puteți să le oferiți pentru a le mulțumi că vă ajută și cu acest pas important în viața voastră.

 • Un set de pahare de cristal. Ciocniți un pahar de vin atunci când vă întâlniți în pahare de cristal pe care să le dăruiți nașilor de botez după băița bebelușului.
 • Un set de lenjerie de pat. Lenjeriile de pat precum cele de la hotel sunt confortabile și îi vor ajuta să se odihnească așa cum trebuie. Puteți să le luați un astfel de dar drept mulțumire că vă ajută cu băița bebelușului.

Idei de cadouri pentru nași - dar oferit cu alte ocazii

Nu doar nunta sau botezul reprezintă prilejuri să vă întâlniți cu nașii. Acum sunt parte din familie și îi veți avea mereu aproape. Probabil vă gândiți ce cadouri ar fi potrivite în funcție de ocazie. Am adunat mai multe ocazii, dar și idei, ca să vă fie mai ușor.

De zilele lor de naștere.

Dacă nașii au profesii care presupun multă planificare, puteți să le luați fie o agendă personalizată cu numele lor, fie un set de scris cu un mesaj potrivit în profesia lor, care îi va motiva în activitatea de zi cu zi.

Pentru nașă puteți să alegeți o trusă profesională de machiaj, iar pe naș îl surprindeți în mod plăcut cu un un set modern de bărbierit, care să-i aducă acasă confortul de la salon.

De Crăciun

Cu siguranță vă veți întâlni cu nașii de Crăciun. Această sărbătoare este una în care familiile se reunesc, se ajută și sunt mai aproape ca niciodată. În afară de darurile tradiționale, puteți să le dăruiți nașilor un abonament la un centru de relaxare cu spa. Se vor simți răsfățați și apreciați.

Dar dacă doriți să nu ieșiți din zona tradițională, iată alte câteva idei:

 • O plachetă cu un mesaj de mulțumire - Scrieți-le un mesaj special cu o întâmplare legată de aceștia;
 • O ramă foto personalizată - Ramele foto sunt grozave pentru că vă prezintă nu doar imaginea, ci și mesajul pentru nași;
 • Un gadget util - Dacă știți că nașilor le-ar plăcea un GPS, luați-le un astfel de cadou. Se vor bucura mai mult de experiența călătoriei, fără să solicite telefonul;
 • Un sistem audio - Orice casă are nevoie de o atmosferă relaxantă. O bună modalitate de a face acest lucru este cu ajutorul muzicii și cu un sistem audio;
 • Un set de halate de baie - Alegeți un set confortabil și din bumbac care îi va răsfăța după zilele lungi la serviciu.

De Paște

 • Jocuri de societate - Multe familii petrec Paștele în natură. Un joc de societate jucat pe iarbă verde va aduce zâmbete pe fețele tuturor.
 • Cărți - Dacă nașii voștri sunt cititori avizi, atunci aveți răspunsul. Din câteva discuții cu ei veți ști ce genuri preferă.
 • Un grătar electric - Acest aparat este de nelipsit din casele multor familii. Puteți să le luați nașilor un grătar electric, va fi apreciat și folosit pentru pregătirea specialităților culinare preferate.

Relația pe care o construiți cu nașii este una importantă deoarece vă ajută să fiți o familie fericită și puternică. Transformați fiecare întâlnire cu nașii într-una memorabilă și oferiți-le cadouri utile, de bun gust.

Înapoi la blog