Nunta de argint: ce cadouri oferim? - ghizbi.ro

Nunta de argint: ce cadouri oferim?

Nunta de argint este o etapă importantă din viața soților. Aceasta marchează împlinirea a 25 de ani de căsnicie și reprezintă, cu siguranță, un prilej de sărbătoare. Părinții sau bunicii tăi aniversează nunta de argint? Atunci este o ocazie ideală pentru a-i felicita și pentru a le oferi cadouri deosebite, care să le amintescă de acest moment unic. Iată care sunt propunerile noastre de daruri pentru sărbătorirea a 25 de ani de căsătorie. 

Plachetele personalizate, o decorațiune specială 

Plachetele personalizate sunt o opțiune ideală pentru a fi oferite la nunta de argint a unor persoane dragi. Ele sunt decorațiuni speciale, menite să le amintească sărbătoriților de acest eveniment emoționant. Plachete noastre sunt confecționate din plexiglas transparent - un material durabil - și sunt personalizate prin gravură laser. Plachetele pot fi personalizate cu mesajul tău și pot cuprinde detalii fine, realizate precis datorită procesului de inscripționare menționat. 

Rame personalizate - pentru amintirile care durează

De pe site-ul nostru poți comanda rame foto personalizate realizate din plexiglas sau lemn. Cum alegi? Este simplu: în timp ce ramele foto din lemn se încadrează perfect în amenajările rustice sau clasice, cele din plexiglas sunt ideale pentru spațiile cu design modern și totodată elegant.  Ramele foto personalizate sunt acele daruri special create pentru clipele de neprețuit din viața noastră. Ele sunt alegerea potrivită pentru o mulțime de ocazii, printre care și nunta de argint a unor persoane apropiate. Acestea reprezintă mai mult decât un simplu accesoriu care poate înfrumuseța designul locuinței; ramele foto păstrează vii momentele unice, în care ne-am dori ca timpul să se oprească în loc. 

Trofee personalizate, un dar aparte  

Dacă îți dorești să le dăruiești sărbătoriților un cadou cu totul și cu totul aparte, optează pentru un trofeu personalizat. Alege cifrele care simbolizează numărul anilor de căsnicie ai cuplului care se aniversează, iar noi te vom ajuta să găsești mesajul potrivit pentru a-i felicita.  Un astfel de dar poate reprezenta, într-adevăr, simbolul iubirii eterne. 

Setul de perne personalizate, un dar cât se poate de practic 

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru nunta de argint a părinților, a bunicilor sau a unor persoane apropiate, poți opta pentru un set de perne personalizate.

Acestea reprezintă un cadou practic, dar și de efect. Pernele disponibile în magazinul nostru online sunt obținute din material satinat, de cea mai bună calitate, așa că pot fi o alternativă foarte potrivită dacă îți dorești să oferi un dar elegant. Pernele sunt inscripționate prin procedura denumită sublimare, care are o mulțime de avantaje printre care și: posibilități grafice neliminate, rezistență, imprimare perfectă, chiar și în cele mai mici detalii.  Trofeele, plachetele, ramele foto sau pernele personalizate sunt doar câteva dintre ideile inspirate de daruri pentru nunta de argint. La fel de potrivite pot fi și instrumentele de scris, brelocurile sau agendele personalizate cu un mesaj adecvat ocaziei. Pe toate acestea le poți comanda rapid de pe site-ul nostru!

Înapoi la blog