Ce cadou îi pot face unei prietene? Top 13 de idei la vârsta adolescenței - ghizbi.ro

Ce cadou îi pot face unei prietene? Top 13 de idei la vârsta adolescenței

Prietena ta cea mai bună se pregătește să își sărbătorească majoratul? Nu mai e mult și ziua ei onomastică se apropie? Ori vrei pur și simplu să afli ce cadou îi poți face unei prietene la vârsta adolescenței, chiar dacă nu ai vreo ocazie specială în care să îi arăți cât de mult înseamnă pentru tine? Înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Suntem aici să îți dăm cele mai bune 13 de idei pentru un cadou care, fără îndoială, o va surprinde. Alege dintre sugestiile de mai jos pe cea care te inspiră cel mai mult și fă-o să zâmbească!

Un trofeu

Cauți un cadou pentru o prietenă și vrei ca acesta să îi amintească pentru ani la rândul de aprecierea și dragostea pe care i le porți? Înseamnă că un trofeu personalizat în formă de inimă este cea mai bună idee pe care o poți avea. Prietena ta îl va așeza la loc de cinste și se va bucura de fiecare dată când îl va vedea. Cu doar 100 de lei poți cumpăra prietenei tale cele mai bune un cadou pe viață!

 

Un breloc personalizat

Mare îi va fi bucuria prietenei tale când va vedea în punga de cadouri un breloc personalizat în dublu exemplar, unul pentru ea și unul pentru tine. Asemănătoare cu pandantivele care erau odată la modă, aceste brelocuri cu mesaje personalizate pe care le puteți purta amândouă la chei pot reprezenta pactul pe care l-ați făcut cândva, acela de a păstra prietenia voastră ca pe cel mai de preț lucru din lume.

 

O agendă personalizată

Cât de cool poate fi să-i dăruiești prietenei tale o agendă personalizată cu pix din lemn? Poți cere ca personalizarea copertei agendei și pixului să fie făcută cu numele complet al acesteia, cu inițialele sale ori cu un citat care să-i pună un zâmbet pe buze de fiecare dată când o deschide pentru a-și nota gândurile, planurile sau orarul de la liceu. 

 

Un set de scris personalizat

Cum crezi că va reacționa prietena ta când va vedea că i-ai dăruit un set cu pix, creion mecanic și penar din lemn? Noi suntem siguri că va sări să te îmbrățișeze! Ideea este una cu atât mai inspirată cu cât prietena ta este pasionată de scris, de fotografie sau pur și simplu iubește lucrurile care îi poartă semnătura.

 

O bijuterie

Nu-i așa că prietena ta ar adora să poarte brățara primită în dar de la tine? Poți merge chiar mai departe și poți personaliza bijuteria pe care cea mai bună prietenă a ta o va folosi atât ca accesoriu, dar mai ales ca pe obiectul pe care îl apreciază cel mai mult!

O cană

Nici cana personalizată nu avea cum să lipsească din această listă. Cu siguranță îi cunoști hobby-urile mai bine ca oricine, așa că poți alege să o inscripționezi cu un motiv care o va duce cu gândul la pasiunea ei cea mai mare. Mai poți alege și căni lucrate manual, 3D.

O ramă foto de perete

Cele mai frumoase amintiri de care v-ați bucurat împreună pot primi locul de cinste. O ramă foto compusă din mai multe rame mai mici poate fi unul dintre cele mai inspirate cadouri pe care i le poți face prietenei tale cele mai bune la vârsta adolescenței.

Un set de pahare

Dacă vă petreceți majoritatea zilelor de vacanță experimentând tot felul de cocktailuri din sucuri naturale, poate că un set de pahare personalizate ar reprezenta cireașa de pe tort. Unde mai pui că le veți putea folosi și la maturitate, atunci când vă veți aminti cu drag clipele pe care acum le petreceți împreună.

O cameră foto instant

Ce poate fi mai minunat decât să-i oferi prietenei tale o cameră foto care poate printa pozele instant? Următoarea petrecere în pijamale se va lăsa cu câteva cadre excelente și multe porții zdravene de râs.

Un set de cărți

Dezvoltarea personală este un subiect din care nu ar trebui să ne oprim vreodată din a învăța. Vârsta adolescenței este perfectă pentru a începe să te iubești cu adevărat. Așadar, cumpără pentru prietena ta cea mai bună un set de cărți care să o ajute să își descopere personalitatea și să devină cea mai bună variantă a sa. Fii sigură că va împărtăși cu drag toate informațiile pe care le va regăsi în paginile cărților. 

Un set de cosmetice

Răsfățul este o pasiune a tuturor femeilor, așa că o altă idee excelentă pentru un cadou dedicat prietenei tale la vârsta adolescenței este un set de cosmetice. Și pentru că pentru make-up veți avea timp destul, alege să îi dăruiești creme, geluri și loțiuni în aromele ei preferate. Iar dacă e îndrăgostită de călătorii, cumpără-i un set cu mini-flacoane, pentru a-l putea lua fără griji și în avion.

O hartă răzuibilă

Și dacă tot a venit vorba de călătorii, poate că ar fi interesant ca unul dintre pereții camerei prietenei tale cele mai bune să fie acoperit de o hartă a lumii răzuibilă. Ea va putea marca locurile pe care le-a vizitat și își va putea face planuri pentru noi aventuri, pe meleaguri nedescoperite.

Un kit de yoga

Nimic nu e mai important decât echilibrul psihic. O poți ajuta pe prietena ta cea mai bună să aibă o stare de spirit excelentă, dăruindu-i un kit de yoga pentru acasă. Cu ajutorul unor ședințe ghidate sau folosindu-și propria imaginație, prietena ta va rămâne mereu calmă și binevoitoare. 

Comandă de la Ghizbi un cadou personalizat pentru prietena ta cea mai bună și fă-i ziua de naștere, onomastica ori pur și simplu orice altă zi mai frumoasă!

Înapoi la blog