Ce să nu îi oferi niciodată femeii dragi

Preferințele diferă de la o persoană la alta, astfel că nu există niciun reper care să te asigure că darul pe care îl cumperi va primi aprecierea destinatarului sau nu. Totuși, trebuie să te implici în alegerea cadoului și să îți dai cât mai mult interesul, cu mențiunea că nu îi vei putea oferi niciodată unei femei astfel de cadouri:

Obiecte de uz casnic pe care nu ți le-a cerut niciodată

Dacă nu a menționat niciodată că ar avea nevoie de un obiect de uz casnic, nicio reprezentantă feminină nu va fi încântată să îl primească drept cadou. Îi vei da senzația că o încurajezi să petreacă cât mai mult timp în bucătărie. Iese din ecuație, prin urmare, un blender, un set de pahare, de cuțite sau unul de forme pentru brioșe.

Articole vestimentare

Hainele nu fac parte nici ele din categoria cadourilor recomandate pentru femei, din mai multe motive. În primul rând, există o posibilitate destul de mare să nu alegi mărimea potrivită și astfel să gafezi. De asemenea, poate fi vorba și despre stilul beneficiarei, unde din nou poți da greș. Este de preferat să cumperi altceva, în loc de o haină care va rămâne uitată undeva în dressing.

O poza înrămată cu tine

Acest tip de cadou a devenit un clișeu, iar o femeie inteligentă își va da seama că ești mult prea interesat de propria persoană. În loc de asta înrămează o pictură cu voi doi împreună, surprinsă într-un moment de fericire, dacă tot nu vrei să renunți la această idee.

Orice obiect care este dificil de schimbat

O regulă esențială de care să ții cont atunci când alegi cadouri este să cumperi ceva simplu de schimbat, în cazul în care partenera nu se arată prea încântată de ceea ce a primit.

Produse dietetice ori pentru sală

Dacă vrei să ai parte de liniște în viața de cuplu, evită să oferi produse care îi pot sugera subtil că are probleme cu greutatea. Va înțelege că nu ești încântat de aspectul ei fizic și îi vei spulbera bucuria unui moment festiv.

Cadouri pe care mai degraba le preferi tu

Dacă vezi o canapea mare și confortabilă în magazin, ce îți inspiră relaxare, iar gândul te bate să o achiziționezi, amintește-ți pentru cine iei cadoul cu adevărat. Nu îi oferi niciodată unei femei un lucru care mai degrabă îți face ție plăcere.

Bilete la evenimente sportive

Dacă nu este pasionată de sport și nici susținătoarea înfocată a vreunei echipe, nu îi oferi un bilet la un eveniment sportiv. Cumpără mai degrabă bilete la un concert, la teatru, la balet ori abonament la niște cursuri pe care știi că și le dorește.

Bani

Chiar dacă este comod, nu încerca să scapi de provocarea alegerii cadoului potrivit oferindu-i unei femei bani, întrucât complicațiile vor apărea ulterior, atunci când vei primi reproșuri pe o perioadă lungă de timp.

Produse cosmetice, în special creme cu acțiune antirid

Riști atunci când îi oferi femeii iubite o cremă antirid, fie aceasta una extrem de scumpă. Practic îi spui indirect că îmbătrânește și este timpul să ia măsuri în acest sens.

Un simplu buchet de flori

Florile sunt îndrăgite de majoritatea femeilor, însă la ocazii deosebite ele au așteptări mai mari și vor să primească ceva cu o durată mai mare de viață, care a necesitat mai multă atenție din partea ta.

Un obiect asemănător cu cel de anul trecut

Oricât de mult a impresionat-o cadoul de anul trecut, alege-i altceva anul acesta. Dă dovadă de originalitate și creativitate, arată-i că te-ai străduit să îi cumperi ceva deosebit și că ai pus suflet în această misiune. Când ești în căutare de cadouri pentru femei, îți recomandam să optezi pentru cadouri unice, de exemplu cele personalizate.

Dulciuri

Toate femeile sunt iubitoare de ciocolată, însă un pachet cu bunătăți nu este îndeajuns pentru un eveniment special. Eventual, acesta poate fi alăturat cadoului de bază.

Evită cu orice preț exemplele „Așa nu!” și mergi la sigur cu ideile de cadouri personalizate pentru EA, prezentate în cadrul paginii noastre, ghizbi.ro.

Înapoi la blog