Idei de cadouri pentru bărbați: ce le oferim în funcție de profesiile lor - ghizbi.ro

Idei de cadouri pentru bărbați: ce le oferim în funcție de profesiile lor

Care sunt aspectele la care te gândești atunci când alegi un cadou pentru un bărbat? Să fie, oare, vârsta lui  un criteriu important? Cu siguranță! Pe de altă parte, ocazia este un alt factor care ne influnțează în alegerea unui dar. Totuși, există și alte detalii care te pot conduce către cadoul ideal. Ce-ai spune să ții cont și de profesia celui față de care vrei să îți exprimi aprecierea, iubirea sau recunoștința?  Astăzi îți propunem o listă de idei de cadouri pentru bărbați, grupate în funcție de meseria pe care o are cel pentru care cauți un dar de efect. Descoperă sugestiile noastre!

Idei de cadouri pentru profesori 

Cadrele didactice au o misiune foarte importantă pentru educația și dezvoltarea cursanților, indiferent de vârsta acestora. Așadar, nu contează dacă vorbim despre educatori, învățători sau profesori - cu toții își merită aprecierea pentru eforturile depuse poate, de ani întregi, în fața catedrei. Există diverse ocazii de care poți profita pentru a le dărui acestora un mic cadou; retragerea din activitate poate fi una dintre ele, precum și finalizarea ciclului de studii, sau încadrarea într-o nouă funcție.

Cadouri pentru profesorii de matematică 

”Matematica este nici mai mult, nici mai puțin decât partea exactă a gândirii noastre”. Acesta este citatul care aparține celebrului matematician olandez Jan Brower, recunoscut pentru contribuțiile sale în analiza complexă, teoria mulțimilor și pentru multe alte concepte din sfera științelor exacte. Cu siguranță trofeul din plexiglas inscripționat cu această sintagma este un dar pe placul unui profesor de matematică!

Dacă x= y2...atunci rama din plexiglas care poartă această ecuație este darul perfect pentru un profesor de matematică! Oferă acest cadou special unui profesor care predă tainele cifrelor și îl vei impresiona cu siguranță!

Un cadou cât se poate de util pentru orice cadru didactic - un set de instrumente personalizate cu numele destinatarului, însoțit de un toc cu mesaj reprezentativ pentru meseria de profesor de matematică!

Cadouri pentru profesorii de limba română

Cum altfel poți impresiona un profesor de limba română dacă nu printr-un poem? Iar dacă acesta este gravat pe un trofeu din plexiglas, cu atât mai mult darul va fi unul extrem de apreciat. 

Un cadou pentru un profesor de suflet, de care îți vei aminti cu drag peste ani și ani. Trofeul din plexiglas în forma cifrei 1 este o modalitate grozavă de a spune ”Mulțumesc celui mai bun profesor!”. Tot pe site-ul nostru poți regăsi o mulțime de idei de cadouri pentru bărbați potrivite și pentru alte profesii, cum ar fi cea de profesor de geografie, istorie, muzică, biologie, sport și altele. 

Idei de cadouri pentru doctori 

Medicina este una dintre acele meserii care trebuie practicate cu completă dedicare. Cunoști un medic extraordinar, care ți-a oferit ajutor atunci când te-ai confruntat cu o problemă medicală? Partenerul tău este proaspăt absolvent al studiilor de specialitate și se pregătește pentru a deveni un doctor de excepție? Ai un prieten sau poate o rudă apropiată care activează în acest domeniu? Ei bine, în oricare dintre aceste situații te-ai afla sunt binevenite cadourile pentru doctori.

Cadouri pentru medicii stomatologi

Rama foto personalizată este perfectă pentru a accesoriza cabinetul unui medic dentist. Este un accesoriu modern, care se va potrivi de minune cu un decor minimalist. În plus, datorită faptului că are o rezistență aparte, aceasta va fi o amintire plăcută pentru mult timp. 

De nelipsit din cabinetul unui medic stomatolog sau poate chiar din recepție este suportul de cărți de vizită din lemn.

De pe ghizbi.ro poți comanda, de asemenea, cadouri pentru medicii pediatrii, oftalmologi, esteticieni, psihologi și pentru diverse alte specializări ale ramurilor medicinei. 

Cadouri pentru doctorii veterinari 

Prima propunere de cadou pentru un medic veterinar este o ramă foto din plexiglas care amintește de prietenii noștri necuvântători. Rama este gravată cu o lăbuță simpatică, precum și cu profesia și numele destinatarului darului. 

Organizarea programărilor pentru însănătoșirea animăluțelor nu mai este o provocare datorită agendei și pixului personalizate de pe ghizbi.ro! În plus, aceste daruri sunt foarte practice și rezistente, având în vedere că sunt confecționate din lemn.

Suportul de cărți de vizită de la ghizbi.ro este o altă idee inspirată de cadouri pentru bărbați. Optează pentru acest model din lemn, foarte elegant și rezistent.

Idei de cadouri pentru avocați 

Domeniul juridic este plin de provocări pentru cei care practică diverse meserii în această sferă. De aceea, îți propunem în continuare o listă de idei de cadouri pentru avocați, judecători și nu numai, reprezentative pentru profesia lor. Cadourile practice sunt cele mai inspirate, dar și darurile simbolice vor fi extrem de apreciate în acest caz. Iată ce cadouri pentru avocați poți alege de pe site-ul nou:

Un suport de cărți de vizită reprezintă un dar extrem de folositor pentru un avocat. Alege acest model din lemn, care poate fi personalizat cu orice mesaj prin gravură laser. Un dar unic pentru un avocat pasionat!

Această plachetă din plexiglas poate fi o decorațiune perfectă pentru biroul unui avocat. Trofeul este delicat gravat și, grație formei ondulate, oferă un miraj optic de senzație. În plus, îl poți personaliza cu mesajul dorit.

Oricărui avocat îi sunt utile instrumentele de scris, mai ales atunci când are de semnat documente importante. Optează pentru acest set elegant format din pix, stilou și un toc în care pot fi păstrate în siguranță și la îndemână. Acesta este un cadou rafinat, pe placul oricărui bărbat care se bazează pe pragmatism în profesia pe care o practică!

Idei de cadouri pentru fotografi 

Pasiunea pentru artă și frumos se poate transforma ușor într-o meserie. Acest lucru se întâmplă deseori și în cazul celor care aleg să devină fotografi. Dacă vrei să îi mulțumești pentru imaginile inedite pe care le-a surprins la evenimentul tău, ori dacă îți dorești să îl feliciți pentru un premiu câștigat, trebuie să descoperi colecția noastră de cadouri pentru fotografi. Nu știi ce să alegi? Îți oferim câteva propuneri!

Ești de părere că este, de departe, cel mai bun fotograf? Atunci nu ezita să îți exprimi aprecierea oferindu-i un trofeu realizat din plexiglas, sub forma cifrei 1. Un asemenea dar este de impact, prezintă o rezistență aparte datorită calității materialului din care este obținut și este, fără îndoială, un cadou unic putând fi personalizat.

Un fotograf trebuie să-și organizeze foarte bine timpul, mai ales în perioada din an în care au loc numeroase evenimente. Ajută-l să-și planifice programul precum un profesionist dăruindu-i un set format din agendă și pix din lemn, ambele piese fiind personalizate cu numele său și cu profesia pe care o are.

Studioul de lucru al unui fotograf trebuie să fie plin cu imagini inedite! De aceea, considerăm că o ramă din plexiglas, care poate fi gravată cu orice fel de mesaj este alegerea potrivită pentru un fotograf. 

Idei de cadouri pentru contabili 

Ce-i poți oferi unui bărbat care își petrece aproape toată ziua efectuând diverse activități de contabilitate? Există o mulțime de variante! Fie alegi cadouri practice, pe care să le poată folosi la birou, fie optezi pentru daruri simbolice, precum accesoriile decorative. Nu trebuie să îți faci griji deoarece regăsești o gamă variată de cadouri pentru contabili în cadrul magazinului nostru online. Uite câteva sugestii!

O agendă în care să-și noteze toate detaliile importante legate de discuțiile cu clienți sau cu ajutorul căreia să își organizeze programul este alegerea perfectă pentru orice contabil. Mai mult decât atât, pe ghizbi.ro beneficiezi de un super preț pentru acest set personalizat compus din agendă și pix din lemn!

Un alt cadou practic pentru un contabil este suportul pentru cărți de vizită. Personalizat cu denumirea profesiei sale și cu numele său, suportul de lemn se va încadra cu brio în orice decor și va păstra într-un loc accesibil cărțile de vizită.

O plachetă personalizată este un cadou inspirat pentru oricine, dar și pentru cei care și-au ales meseria de contabil. Alege acest dar de pe site-ul nostru, pe care îl putem personaliza cu mesajul dorit. 

Idei de cadouri pentru șefi 

Oferirea unor cadouri în mediul de afaceri este o chestiune ce stârnește multe controverse. Darurile oferite partenerilor de afaceri, furnizorilor sau clienților pot fi interpretate greșit, mai ales dacă omitem diferențele culturale. La fel de delicată este situația și atunci când trebuie să alegem un cadou pentru șeful de la birou. Ești și tu în căutarea unui dar potrivit pentru superiorul de la job? Avem câteva idei din care ai putea alege!

Placheta personalizată din imagine este o alegere excelentă pentru team-leader-ul de la job. Poate fi un cadou oferit individual sau poate reprezenta un dar colectiv, achiziționat împreună cu colegii de serviciu. Plexiglasul din care este realizat prezintă o foarte bună transmisie luminoasă și este rezistent, motiv pentru care credem că acest cadou este ideal pentru a accesoriza biroul șefului!

O altă plachetă personalizată cu un mesaj motivațional, o adevărată lecție despre succes, eșec și curaj. Cu siguranță un dar pe gustul oricărui bărbat aflat într-o poziție de conducere la birou!

Șeful de la birou este precum colegul de școală care nu are niciodată un pix la îndemână? Oferă-i acest set de instrumente de scris, gravate cu numele său. Acesta este un cadou perfect și pentru pensionarea șefului, deoarece îi va aminti cu drag de perioada de activitate profesională.

Atunci când ești în căutarea unui cadou pentru bărbați, ține cont și de profesiile acestora. Meseria pe care o are o persoană este un bun indiciu care ne conduce către găsirea cadoului ideal!  

Înapoi la blog