Idei de cadouri pentru prietene: 4 sugestii pentru orice buget - ghizbi.ro

Idei de cadouri pentru prietene: 4 sugestii pentru orice buget

Idei de cadouri pentru prietene: 4 sugestii pentru orice buget

Prietenia este un sentiment nobil și cu siguranță știi deja acest lucru dacă îți place să îți petreci timpul alături de amicii cei mai apropiați. Ei bine, dacă vrei să îți exprimi recunoștința față de loialitatea celor care ți-au fost alături în clipele frumoase dar și în momentele dificile, oferirea de cadouri este o bună manieră de a face acest lucru. Cu atât mai mult, dacă ai prietene de suflet, complește-le cu mici atenții ocazional, nu doar la evenimentele speciale din viața lor. 

Sunteți prietene din copilărie, însă ești în pană de idei când vine vorba de alegerea unui cadou original pentru ea? Descoperă sugestiile noastre pentru orice buget!

Un breloc, cea mai accesibilă opțiune 

Prietena ta trece printr-o perioadă neplăcută, așa că vrei să îi redai zâmbetul pe buze? Alege un dar simplu, dar care are puterea de a-i aduce un strop de fericire de fiecare dată când îl va privi: un breloc din lemn, personalizat cu un mesaj amuzant. Este un accesoriu de mici dimensiuni, util și cât se poate de accesibil. Așadar, dacă ai un buget redus pentru achiziționarea unui cadou, trebuie să știi că un breloc personalizat de pe ghizbi.ro nu costă mai mult de 50 de ron. 

Un accesoriu de birou - ideal pentru prietena workaholică 

Prietena ta este o persoană foarte dedicată jobului său? Atunci oferă-i un accesoriu de birou practic, așa cum este un suport de cărți de vizită. Fără doar și poate că va fi încântată de un astfel de dar, mai ales dacă își dorește să aibă un spațiu de lucru bine organizat. Noi îți punem la dispoziție suporturi de cărți de vizită la prețuri avantajoase, confecționate din lemn pe care le personalizăm cu mesajul dorit de tine. 

Un set de perne personalizate, darul perfect pentru aniversarea prieteniei voastre 

Sunteți prietene de foarte mult timp? Ce-ar fi să și sărbătoriți aniversarea amiciției voastre? Noi îți venim în ajutor cu o propunere de cadou cât se poate de inspirată: un set de perne personalizate cu un design haios și un mesaj pe măsură! Pernele ”Monkeying around” sunt realizate din material satinat, de calitate superioară, astfel că reprezintă accesoriul ideal pentru pat sau pentru canapeaua din living. Tu păstrezi una, iar pe cealaltă o primește prietena ta. Iată, deci, un dar pentru amândouă!

Un trofeu din plexiglas, premiul pentru cea mai bună prietenă 

Cea mai bună prietenă ți-a fost alături de fiecare dată când ai avut nevoie de ajutorul său? Este momentul să o răsplătești cu un premiu binemeritat: un trofeu din plexiglas, pe care noi vom grava un text special, pentru o persoană la fel de specială. Acesta este un cadou cu adevărat inedit, care o va impresiona pe amica ta. Mai mult decât atât, este de asemenea o variantă perfectă de cadou accesibil, deoarece nu costă mai mult de 100 de lei!

Răsfață-ți prietenele cu cadouri unice, pentru achiziționarea cărora nu va trebui să investești o avere! Cadourile personalizate sunt și de această dată o opțiune ideală!

Înapoi la blog