Se apropie sărbătorile – ce cadouri să ai în vedere pentru cei dragi

Nu este niciodată prea devreme să începi să te gândești la planificările pentru cadourile pe care le vei oferi de sărbători. Mai ales pentru că în ultimii ani s-a dezvoltat foarte mult această nișă, ai de unde alege, chiar mai timpuriu decât de obicei, însă mai avantajos dacă ne gândim la partea financiară și la ofertele pe care magazinele le pun la dispoziție.

Desigur, an dupa an intervine aceeași întrebare despre ce să cumperi celor dragi. Cadourile alese în grabă sau fără inspirație se pot dovedi a fi un compromis – nu doar că nu sunteți împăcat cu ce alegeți, însă nici destinatarul nu se poate spune că se bucură de ceea ce a primit.

Vă prezentăm colecția și selecția noastră de produse, de cadouri pentru sărbători care să te inspire, să ofere un punct de plecare. Nu uitați că aveți parte de personalizare gratuită și de transport rapid.

Cadouri de sărbători

Trebuie spus că față de alte tipuri de cadouri, de data aceasta există preferință desigur pentru o personalizare specifică. Este acel moment din an când totul se îmbracă în straie de sărbătoare, iar roșul sau verdele sunt culorile preferate.

Singura problemă cu care ar putea să se confrunte cineva se referă la stilul în sine al cadoului, în condițiile în care se dorește a evita acele banalități cu care unii s-au săturat să se tot întâlnească. Iată și cum să ieși din banal cu opțiuni interesante.

Decorațiunile din lemn pentru brad

Sunt poate printrele cele mai dorite tipuri de cadouri. Asta pentru că spre deosebire de alte materiale precum sticla sau plasticul, lemnul are o notă calda si personala, rezistă mai bine în timp și este efectiv atemporal – astfel de decorațiuni nu vor fi niciodată depășite. În plus, sunt lucruri mici, dar care contează mult, având în vedere că piesa vedetă a sărbătorilor de iarnă este desigur bradul.

Pentru acest gen de cadou vă propunem decorațiunile ovale sau în forma de fulg, ce se pot personaliza desigur. Au sistem de prindere clasic, cu bandă.

Placheta cu lista lui Moș Crăciun

Păstram același registru și propunem și o plachetă din lemn. Acest gen de cadou se adresează celor care adoră decorațiunile tematice. Va fi mereu o piesă care va decora casa în preajma sărbătorilor, totodată o bună idee pentru cei mici să înceapă să se pregătească cu lista pe care doresc să o trimită lui Moș Crăciun.

Are o forma interesantă pentru că are un șevalet drept suport.

Alte decorațiuni și cadouri

Așa cum v-am obișnuit deja în lista noastră de cadouri de Craciun personalizate includem căni, tricouri, plachete sau rame foto, fie ele și din lemn. Acestea se vor regăsi de asemenea în lista de opțiuni privind cadourile potrivite pentru sărbători. Au referire la această tematică, sunt cu imprimeuri de genul Moș Crăciun și au un stil adorabil.

Nici fețele de perne nu se exclud. O idee romantică este și ce a tocătorului pentru bucătarie, cu gravura "Cercul iubirii". Desigur că în spatele acestor cadouri se află și o poveste simbolică, ceea ce amplifică efectul atunci când destinatarul descoperă surpriza. De aceea, un cadou cu substrat sau cu poveste în spate va fi mereu mai interesant decât orice altă opțiune.

Pentru cadouri inspirate la prețuri rezonabile vă așteptăm în cadrul paginii noastre și cu alte sugestii. Nu ratați ocazia ca anul acesta cadourile pe care le înmânați celor dragi să fie originale și să primiți aprecierea tuturor. Noi vom juca rolul ajutoarelor lui Moș Crăciun și vom fi o sursă promptă pentru achizițiile dorite.

Înapoi la blog