Cadouri personalizate pentru iubit - cum să îl surprinzi cu un cadou bine ales

Cadourile personalizate sunt în ultimii ani alese tot mai des. Acestea exprimă în fapt o atenție deosebită despre ceea ce înseamnă grija de a alege un obiect care să fie cu adevărat potrivit unei persoane. Cu atât mai mult când este vorba despre iubit, astfel de cadouri sunt fără doar și poate o alegere inspirată.

Tipologia cadourilor ce se pot personaliza face ca această nișă să fie una cu adevărat potrivită pentru oricine. Ne oprim însă astăzi la cadouri personalizate pentru iubit și câteva idei care să vă ajute sau cel putin să vă demonstreze că astfel de alegeri sunt de dorit.

Cadourile romantice

De cele mai multe ori cadourile ce se adresează unui iubit sunt cu tentă romantică, desigur. Acestea amintesc de povestea dintre cei doi, despre savoarea unei povești de dragoste. Mai cu seamă, când și modelul imprimat este unul romantic, cadoul în cauză are toate șansele să fie unul apreciat.

De asemenea, pe lângă stilul romantic și cel practic este de luat în seamă, astfel că se pot alege acel gen de cadouri care deservesc unui scop anume, fie că este vorba de sfera casnică, fie că este vorba de ceea ce ține de amenajarea biroului sau lucruri care se leagă de plăcerile lui sau de pasiunile de timp liber.

Pentru o alegere corespunzătoare trebuie să ții cont în primul rând de stilul lui, de ceea ce îl definește, astfel că obiectul ales să fie unul ce înglobează esența alegerii – să îi oferi o amintire, să fie vorba de un mod prin care îl surprinzi totodată, arătându-i cât îl apreciezi. Poate fi vorba de:

O cană personalizată – vei face o astfel de alegere în mod special pentru acel tip de bărbat practic în primul rând, cel care apreciază ca orice obiect din jurul său să aibă un scop bine definit. Nu apreciază la fel de mult obiectele de decor, astfel că o cană o va descoperi ca fiind necesară atât la birou, cât și acasă.

Mai cu seamă când aceasta este personalizată, modelul imprimat poate fi unul în masura să schimbe întreaga imagine. Transmite-i un mesaj romantic, spune-i cât de mult îl iubești, fă un joc de cuvinte sau pur și simplu preferă ca imaginea cu voi doi să fie cea care tronează pe cană. O va aprecia, o va folosi cu mare atenție.

Un set de perne personalizate – dacă este așa cum se spune că împarți dragostea și împarți și spațiul personal, atunci ai putea considera că un set de perne personalizate este fix ideea potrivită. Acestea au un mesaj amuzant, sunt de regula albe cu mesaj imprimat.

Astfel de perne pot înfrumuseța orice decor, atât livingul, cât și zona de dormitor. Mai ales dacă este genul care folosește numeroase perne pentru a sta comod în pat, atunci acest set de perne este de preferat. Dupa caz, poți alege ce anume se va imprima pe acestea.

Tocătorul personalizat – deși poate ca primul gând este că o astfel de idee se adaptează pentru un cadou oferit unei gospodine, iată că vremurile moderne aduc alte influențe. Astfel, un tocător poate fi personalizat și oferit iubitului. Dacă este pasionat de bucătarie, de gătit și tot ce implică acest domeniu, atunci această idee este una potrivită. În plus, este de asemenea un obiect util, desigur.

Plachetele sunt de asemenea înscrise în această categorie. Pot fi din plexiglas, transparente, sau de ce nu, chiar și din lemn. Au modele diverse, imprimeuri plăcute și vor trona pe mobila casei, amintind mereu de o alegere pe care iubita a făcut-o pentru el.

Alegerea nu este una ușoară, mai ales când intenția este de a-l surprinde. Te așteptăm în cadrul paginii noastre și cu alte sugestii de cadouri personalizate.

Înapoi la blog