Moduri prin care poți afla dacă i-ai oferit cadoul potrivit

În general, femeile sunt experte la improvizații, se pricep de minune să joace teatru și știu să își ascundă cu dibăcie reacțiile. Uneori o fac pentru a stârni amuzamentul celorlalți, însă cel mai adesea o fac pentru a nu-i pune pe cei dragi într-o situație neplăcută sau chiar răni.

Valabil și în cazul în care primesc cadouri pentru femei care nu sunt tocmai pe placul lor; pentru a nu face pe cel drag să se simtă inconfortabil, pentru a-l asigura pe acesta că a fost atent la nevoile ei, cât și pentru a-i arăta recunoștința, simulează fericirea și încântarea vizavi de darul primit. Un bărbat cu simțuri ascuțite însă, va identifica faptul că obiectul ales nu a fost o alegere inspirată și va încerca să interpreteze reacția ei.

Din acest motiv, îți dezvăluim câteva indicii din spatele acestor reacții, alături de modalitatea prin care îți dai seama dacă darul tău a cucerit-o sau nu.

Postează cadoul pe rețelele de socializare și nu rateaza ocazia să le trimită fotografii prietenelor

Atunci când o femeie simte nevoia să împărtășească cu prietenii ei reali sau virtuali vestea despre cadoul primit, este clar – ai reușit să îi oferi cadoul perfect.

Mai mult, dacă vezi că a postat pe rețelele de socializare pe care este activă poze cu ceea ce a primit, este clar că vrea să împărtășească cu toți bucuria că este o femeie răsfățată, cu un partener atent la nevoile și dorințele ei. În acest fel, îți vei da seama că este mândră de tine, de faptul că are un partener a cărui grijă și preocupare a fost aceea de a-i aduce zâmbetul pe buze.

Poartă sau folosește în mod frecvent ceea ce i-ai oferit

Ce-i drept, nicio femeie nu va pune pe ea o piesa vestimentară sau un accesoriu care nu îi flatează silueta, respectiv nu o pune în valoare. Aceasta s-a stabilit! Astfel că dacă ea se va îndrăgosti de geanta primită cadou, iar aceasta va deveni nelipsită din ținuta ei, înseamnă că ai fost destul de inspirat să îi alegi ceva pe placul său.

Purtarea cadoului primit este dovada supremă de apreciere, astfel că dacă îl poarta, ți-ai atins scopul.

De asemenea, atunci când darul tău a constat într-o cană personalizată, din care ea savurează cu plăcere cafeaua în fiecare dimineață, ai nimerit-o! În orice caz, cu un cadou personalizat nu vei da greș niciodată. O alta sugestie de cadou ar putea fi un breloc din lemn, pe care să inscripționezi un mesaj special pentru povestea voastră de iubire. Acesta va fi atașat cheii de la casă, mașină, deci o va însoți pretutindeni. De asemenea, nici tricourile cu diverse imprimeuri nu sunt idei de neglijat.

Este mereu atentă să nu se strice, uzeze cadoul și îl depozitează într-un loc special

În cazul în care i-ai oferit o ramă din plexiglas, un mic trofeu, un tablou personalizat sau orice alt obiect decorativ și observi că îl mânuiește cu o grijă deosebită, iar ulterior îl amplasează într-un loc special, la vedere, pe un raft unde se află în siguranță, înseamnă că are o semnificație aparte pentru ea și îl prețuiește așa cum se cuvine.

Revenim asupra aceleiași afirmații, și anume că alegerea unor cadouri personalizate pentru femei este soluția ideala și aceste cadouri sunt cele care ajung la suflet și înduioșează, mai ales atunci când sunt oferite din inimă.

Dacă acum te-ai lămurit cu privire la maniera în care să interpretezi reacțiile ei, amintește-ți de toate cadourile oferite pâna acum și modul în care a reacționat ori s-a manifestat. În funcție de acestea, vei ști de acum ce să îi oferi și ce să eviți. Te invităm de asemenea în cadrul paginii noastre, la secțiunea dedicată femeilor, pentru a-i oferi partenerei de viață pe lângă cadou o experiență memorabilă.

Înapoi la blog