Cadourile potrivite pentru tineri căsătoriți

Este perioada cea mai aglomerată din punct de vedere al organizării de evenimente. Cei care doresc să se căsătorească preferă cel mai adesea perioada de vară, întocmai pentru că permite ca evenimentul să se desfășoare chiar și la exterior, fără grija unui disconfort privind gerul sau alte fenomene asociate.

Pentru cei care sunt invitați la un eveniment de genul, regula de bun simț și bună creștere este să achiziționeze un cadou. Acesta trebuie să fie unul potrivit pentru cei doi și totodată pentru ocazia aceasta. Așadar, astăzi ne oprim la categoria de cadouri pentru tineri căsătoriți.

Cadouri personalizate

Aceasta categorie de produse este una de mare interes pentru că permite o abordare versatilă. Poți exprima gânduri bune, poți face o urare altfel, poți alege să fii amuzant și în egală măsură să oferi un cadou practic. Iar când vine vorba de cei care tocmai ce și-au unit destinele un cadou din această categorie ar putea fi de tip tricouri personalizate. Acestea sunt disponibile în mărimi și pentru el, și pentru ea.

Așa arată un iubit/ă extraordinar/ă sau Happy wife, happy life sunt doar două dintre opțiunile de acest gen. Mai mult decât atât, poți miza de asemenea pe acele tricouri imprimate ce țin de imaginea celor doi. În astfel de cazuri cuvintele nici nu își mai au rostul.

Cadouri ce țin cont de simbolistică

Primul an de căsătorie este considerat anul de hârtie. Ținând cont de acest aspect, ai putea alege un cadou ce amintește de asta, respectiv un album foto ce nu implică doar imagini, ci cu date specifice lansează și invitația de a contribui la cufărul de amintiri. Asociază acestuia un set cu instrumente de scris, de asemenea personalizat, și poți spune că i-ai cucerit pe cei doi.

Cadouri specifice nunților

În cadrul paginii noastre am pregătit o selecție de cadouri dintre cele mai potrivite pentru nunți. Această ocazie specială îți dă și ocazia să ieși în evidență, să fii remarcabil prin atenția acordată alegerii unui cadou unic, așa că bazează-te pe noi în această misiune.

Cel mai adesea plachetele sau ramele foto sunt alese. Acestea sunt însăși un simbol al intenției de a păstra, cu atenția cuvenită, o amintire de la un eveniment special. Însă ceea ce propunem noi se referă și la un stil aparte. Spre exemplu, o ramă cu fotografie pe hârtie, canvas sau aluminiu reprezintă o idee clasică, care în egală măsură se pretează a fi și o idee potrivită conform simbolisticii de prim an de căsătorie.

Plachetele în schimb se doresc a fi un echivalent al unui trofeu, ce își va revendica un loc bine meritat. Acestea pun mare accent pe textul imprimat, de aceea trebuie să fie o alegere bine gândită.

Din aceeași categorie se numară și setul cu fețe de pernă. Acestea sunt și utile în egală măsură stârnesc amuzament, reprezentând și maniera diferită cu care se abordează tematica nunții. Dar se pretează a fi alese mai degraba de către cei care sunt prieteni mai apropiați de cuplul tinerilor căsătoriți.

Cadouri romantice

Pentru cei care au preferința pentru cadouri romantice dispunem și de o astfel de categorie. Nimic altceva nu ar putea să exprime mai bine dragostea, în fapt tema evenimentului sau mai bine spus însuși motivul pentru care are loc un astfel de eveniment.

În funcție de preferințe, buget și după cum îi știe fiecare pe cei doi tineri căsătoriți se poate alege un puzzle personalizat, un preș de ușă sau de ce nu chiar și un set de căni sau alte obiecte de decor. Fiecare dintre acestea poate purta însemnul dorit, un text imprimat dupa bunul plac, care să facă din cadoul unul și mai expresiv pentru ocazie.

Înapoi la blog