Stresul alegerii unui cadou perfect – cum scapi de el? - ghizbi.ro

Stresul alegerii unui cadou perfect – cum scapi de el?

Dacă pentru unele persoane, alegerea unui cadou potrivit este floare la ureche, pentru altele reprezintă un adevărat stres. Nu există vreun secret sau vreo rețetă magică prin care poți scăpa de această panică a găsirii cadoului ideal, însă avem pentru tine câteva sfaturi și recomandări care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie atunci când vine vorba de surprinderea persoanei dragi.

Pe cine vrei să surprinzi cu un cadou?

Această întrebare te va ajuta să pornești pe drumul bun de găsirea a unui cadou perfect. Este important să cunoști anumite limite când oferi un cadou – un set de lenjerie intimă poate fi un cadou bun pentru o iubită sau o soție, însă în niciun caz nu poate fi oferit unei mame sau unei persoane cu care nu ai o relație atât de apropiată. La fel de bine se poate întâmpla ca un cadou haios să fie apreciat de un prieten care știe de glumă și să fie considerat o experiență neplăcută de un alt prieten serios și conservator. Așa că, atunci când te gândești să surprinzi pe cineva cu un cadou, primul lucru la care ar trebui să te gândești este limita la care te oprești.

Cu ce ocazie vrei să oferi un cadou?

La o cununie civilă se oferă de obicei cadouri pentru casă, la aniversări se oferă cadouri de pe lista de dorințe a sărbătoritului, la absolvirea facultății se oferă studentului un cadou reprezentativ pentru meseria pe care și-a ales-o. După cum vezi, ocazia cu care oferi un cadou este la fel de importantă. Dacă vrei să îți surprinzi iubita cu un cadou de ziua ei, iată câteva idei de cadouri femei cu care nu vei da greș:

  • O zi pe care i-o dedici – poate nu ați mai ieșit de mult la un film sau la o înghețată, la o plimbare prin parc sau chiar și la un meci de fotbal. Dedică o zi întreagă pasiunilor ei și recrează o zi de la începutul relației voastre, atunci când nu vă puteați despărți unul de altul nici măcar pentru o secundă,
  • Un parfum sau o bijuterie cu simbolistică – Mai știi ce parfum purta la prima voastră întâlnire? Caută-l, cumpără-l și surprinde-o. La fel și cu bijuteriile – dacă s-a oprit vreodată în fața vitrinii cu bijuterii pentru a admira un colier sau o pereche de cercei, cumpără-i cadou de ziua ei.
  • Un cadou personalizat – O ramă foto cu prima voastră poză împreună cu un mesaj care îi va rămâne imprimat pe suflet, un tablou, poate un trofeu pentru ”Cea mai bună iubită/soție”. Cu astfel de cadouri personalizate nu ai cum să nu surprinzi persoana iubită..uneori până la lacrimi. (dacă ești în criză de timp și ai nevoie rapid de un cadou personalizat, poți intra pe ghizbi.ro pentru a alege unul potrivit).

Bineînțeles, fiecare cadou pentru femei ar trebui însoțit de un buchet de flori și de un mesaj simbolic prin care îți transmiți iubirea, recunoștința sau aprecierea. Alege florile ei preferate dacă vrei să îi vezi ochii strălucind de fericire.

Planificarea – cea mai bună modalitate de eliminare a stresului

Dacă vrei să scapi de stările de anxietate care pot să te cuprindă atunci când se apropie ziua de naștere a unei persoane dragi din viața ta, ar fi bine să te organizezi din timp. Asta nu înseamnă că trebuie să începi să mergi din magazin în magazin pentru a identifica cadoul perfect, ci pur și simplu să petreci mai mult timp ascultând. Observă dacă persoana în cauză are o nouă pasiune pe care vrea să o dezvolte, dacă vrea să testeze un restaurant nou, dacă vrea să meargă să viziteze o anumită destinație. Testează această teorie și vei vedea că de fapt cele mai bune idei de cadouri se nasc chiar din aceste discuții. Uneori, să asculți și să reții anumite detalii despre o persoană poate fi cea mai bună modalitate de eliminare a stresului. În acest fel vei ști exact ce cadou să oferi pentru a face o persoană fericită, indiferent de ocazie.

Dacă totuși nu știi ce cadou să oferi, fă-ți curaj și întreabă direct persoana. Mai bine să mergi la sigur decât să cumperi un cadou de care nu se va bucura. Însă, dacă urmezi sfaturile de mai sus, vei vedea că nu vei ajunge într-o astfel de situație și vei ști exact ce cadouri să oferi persoanelor cu care ai o relație apropiată.

Înapoi la blog