Tradiții de Crăciun în România: Idei de cadouri personalizate oferite în Ajun celor dragi - ghizbi.ro

Tradiții de Crăciun în România: Idei de cadouri personalizate oferite în Ajun celor dragi

Încă puțin până la zilele de Crăciun, așadar, nu ar strica să îți faci încă de pe acum un plan cu cele mai frumoase cadouri personalizate, oferite celor dragi. Poți comanda online de le noi cadouri de Craciun inspirate, pe care ți le livrăm apoi acasă în cel mai scurt timp. Iată sugestiile noastre:

CUPRINS:

Idei cadouri de Crăciun: Criterii de care să ții cont

Idei cadouri de Crăciun pentru Ea

Idei cadouri de Crăciun pentru El

Greșeli de evitat în alegerea cadourilor de Crăciun

Idei cadouri de Crăciun: Criterii de care să ții cont

Dacă vrei să comanzi online daruri de Crăciun ce îi pot surprinde pe toți cei dragi ție, ține cont de următoarele criterii:

Alegerea cadourilor personalizate în funcție de preferințe

Cele mai surprinzătoare cadouri de Crăciun vin să rezolve o nevoie a celor cărora le oferim aceste surprize, pornind de la o serie clară de preferințe personale. Suntem în 2020, iar gama de variante pentru cadou este cât se poate de extinsă. De aceea, alegerea unui astfel de produs în funcție de preferințe simplifică întregul proces de căutare.

Unii sunt pasionați de tehnologie, de aceea, prefera gadgeturile, în timp ce alții își doresc un spațiu al casei decorat în jurul cadourilor personalizate. Anumite persoane prefera să își petreacă timpul liber la concerte, alături de cei mai apropiați prieteni, așa cum alte persoane aleg drumețiile și contactul cu natura, ca mod de distracție în zilele de concediu sau weekend. Așadar, preferințele personale reprezintă un criteriu valid de alegere, atunci când cauți cadouri de Crăciun.

Alegerea cadourilor personalizate în funcție de relație

Idei cadouri de craciun: criterii de care sa tii contSursă foto: https://www.pexels.com/photo/family-decorating-their-christmas-tree-3303614/

Continuăm cu un criteriu deosebit de important: natura relației pe care o ai cu persoana căruia îi dăruiești cadoul de Crăciun. În cazul în care discutăm despre un coleg / o colegă de la birou, căruia trebuie să îi pui sub brad o surpriză de Secret Santa, bugetul redus și simbolismul din jurul cadoului respectiv sunt acceptate.

Dacă, însă, cei cărora le cumperi online cadouri personalizate de Crăciun sunt: părinții tăi, iubita sau iubitul, soția sau soțul, copiii voștri, întregul proces de căutare se poate baza pe: migală, buget ridicat, cadouri în funcție de preferințe sau hobby-uri, caracterul personal al surprizei respective etc.

Alegerea cadourilor personalizate în funcție de vârstă

Vârsta este încă un criteriu esențial ce limitează foarte mult plaja de căutări. Cele mai potrivite daruri oferite de Sărbători persoanelor în etate sunt compatibile cu vârsta acestora: eșarfe, bluze, poze înrămate cu cei dragi și chiar excursii în locuri pe care și le-ar dori să le vadă de ani buni, însă au tot amânat aceste drumeții, din motive simplu de intuit.

La polul de vârstă opus persoanelor trecute de prima ținerețe, există și tinerii cărora trebuie să le cumperi cadouri de Crăciun pe măsură. Această categorie este descrisă de dinamism și experimentare, de aceea, lista cu opțiuni pentru aceste surprize de sub brad este mult mai generoasă.

Alegerea cadourilor personalizate în funcție de gen

Există cadouri cu care poți “merge la sigur”, atunci când se apropie Craciunul și trebuie să pui sub brad un cadou pentru femeie sau pentru un bărbat, în lipsa altor informații privind preferințele sale personale. Știi bine că pot fi momente din preajma Ajunului (ex: petrecerea de Secret Santa de la birou) când trebuie să îi cumperi unei colege sau unui coleg ceva special.

În cazul în care nu va leagă o relație extrem de apropiată, dar trebuie să îi cumperi totuși acestei persoane un cadou personalizat, alegerea în funcție de gen (vezi mai jos idei de cadouri pentru Ea și pentru El) determină o listă extinsă de produse generice, dar care pot oferi un strop de unicitate, atunci cand sunt alese cu grijă.

Idei cadouri de Crăciun pentru Ea

idei caduri de craciun pentru eaSursă foto: https://www.pexels.com/photo/woman-in-gray-cardigan-giving-white-gift-box-1261373/

Surprinde-le pe cele mai importante femei din viața ta cu o surpriză învăluită în unicitate și grație: un obiect personalizat, alături de alte cadouri ce le vor face pe acestea sa se simte cu adevărat apreciate.

Cadouri personalizate pentru mama

Arată-i cât de mult o iubești și comandă-i online de pe site-ul nostru un trofeu din plexiglas, o placheta din plexigas sau o ramă din același material, inscripționate cu un mesaj unic. Dacă mama ta este cadru didactic sau semnează la serviciu o mulțime de documente, îi poți oferi un set cu instrumente de scris și o agendă ce pot purta inițialele sau numele acesteia. De asemenea, un cadou pentru Crăciun emoționant, oferit în dar mamei, poate fi și rama foto pe care noi putem imprima un mesaj pentru această persoană importantă din viața ta.

Cadouri personalizate pentru nașa

De pe lista cu cele mai frumoase cadouri personalizate pentru femei nu pot lipsi cele oferite la Craciun mamei spirituale a unui cuplu sau a unui copil. Cadourile pentru nașa de pe site-ul nostru îi pot demonstra încă o dată acesteia respectul și dragostea pe care i le porți acestei femei speciale pentru tine, care ți-a fost alături în momentele importante din viața ta: botezul tău, nunta ta sau creștinarea copiilor tăi.

Cadouri personalizate pentru cea mai bună prietenă

Celei cu care împarți mereu cele mai mari secrete din viața ta, considerând-o că pe o soră cu care ai putut mereu vorbi deschis, îi poți face un cadou de Crăciun cu adevărat unic: o ramă din plexiglas cu o fotografie / colaj de fotografii, referitoare la amintirile voastre memorabile. De asemenea, ai la dispoziție și alte variante de surprize unice, precum trofee personalizate din plexiglas sau plachete cu mesaje ce pot exprima aprecierea pe care i-ai purtat-o dintotdeauna.

Idei cadouri de Crăciun pentru El

idei caduri de craciun pentru elSursă foto: https://www.pexels.com/photo/person-tying-ribbon-on-purple-gift-box-1050256/

Avem pentru tine o listă cu sugestii pentru cadouri de Crăciun personalizate, oferite în dar bărbaților pe care îți dorești să îi ai mereu alături de tine: soțul, tatăl, fratele, fiul. Cele mai frumoase cadouri personalizate pentru barbati pot fi inscripționate cu mesaje ce îi pot oferi certitudinea iubirii pe care le-o porți:

Cadouri personalizate pentru tata

Dacă i-ai scris tatălui tău o poezie atunci când erai mică, iar acum vrei să îi aduci acel aminte de acel gest cu care l-ai surprins în copilărie, îi poți oferi o tabletă din plexiglas personalizată sau un magnet de frigider, conținând versurile respective. Un cadou pentru tatăl tău, personalizat cu un mesaj de suflet pentru el, reprezintă o idee de surpriză pentru un Crăciun cum toate ar trebui sa fie.

Cadouri personalizate pentru iubit

Pune-ți iubirea pentru el într-un mesaj personalizat și imprimat pe un cadou comandat online de pe site-ul nostru. Pe lângă alte daruri de Crăciun pe care le va găsi sub brad în acest an, iubitul tău va avea și o dovadă a faptului că dragostea pe care i-o porți este mai puternică pe zi ce trece. Arată-i iubitului că legătura dintre voi este unică, iar un mod elegant prin care poți exprima acest lucru îl așteaptă de Crăciun sub bradul pe care l-ați împodobit împreună.

Cadouri personalizate pentru bunic

Pentru o persoană atât de specială cum este bunicul, un cadou personalizat pentru sărbători poate valora cât o mie de cuvinte. Oferă-i o plachetă plexiglas în formă de inimă, instrumente personalizate de scris, o ramă cu o poză la care el ține foarte mult, sau un trofeu ce poate reitera dragostea și aprecierea pe care i le porți. Noi te ajutăm să personalizezi cele mai frumoase surprize pentru bunicul tău, pentru o poveste de Crăciun ce va dăinui în timp.

Greșeli de evitat în alegerea cadoului de Crăciun

Înainte de a vedea ce exemple clare de cadouri pentru Crăciun am trecut pe lista noastră cu recomandări, este esențial să vedem acum împreună ce greșeli NU trebuie să faci, atunci când începi o astfel de sesiune de cumpărături:

  • Nu miza pe propriile tale preferințe, atunci când le achiziționezi altora cadouri pentru sărbătorile de iarnă;
  • Nu opta pentru un magazin / centru comercial, ci mizează pe varianta online-ului, având la îndemână o gamă extinsă de variante;
  • Nu lăsa pe ultima sută de metri cumpărarea cadourilor de Crăciun, deoarece aglomerația din preajma Ajunului îți poate da planurile de shopping peste cap;
  • Nu stabili bugete disproporționate pentru membrii familiei tale, mai ales pentru cadourile puse sub brad pentru cei mici;
  • Nu miza pe varianta stereotipurilor, deoarece acestea au un iz impersonal;dacă vrei să surprinzi o anumită persoană cu un cadou de Craciun spectaculos, mizează pe unicitate. Vezi ramele personalizate din plexiglas de pe site.

Atmosfera sărbătorilor de iarnă începe să își facă simțită prezența, așa că pregătește-te din timp cu cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru cei dragi, personalizate alături de noi. Îți oferim o gamă variată de sugestii, așadar, tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să consulți cele mai frumoase idei de cadouri, oferite apoi în dar celor care îți fac mai frumoasă fiecare zi a vieții tale!

Înapoi la blog